ოთხი იდეალური პროდუქტი საუზმისთვის ნაბახუსევზე - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებისანდომერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ოთხი იდეალური პროდუქტი საუზმისთვის ნაბახუსევზე

სპეციალისტები ამგვარ პროდუქტებად ასახელებენ: კვერცხს, ავოკადოს, შვრიასა და ბანანს.

რადგანაც ალკოჰოლი წარმოადგენს ტოქსიკურ ქიმიურ ნივთიერებას და შარდმდენ საშუალებას, ის საბოლოოდ იწვევს ორგანიზმის გაუწყლოებას. ექსპერტები გვირჩევენ სპირტიანი სასმელების მიღებათა შორის გავაკეთოთ პაუზა და მეტი წყალი დავლიოთ. ეს ერთერთი საშუალებაა რომ ავირიდოთ თავიდან დილის ნაბახუსევის მძიმე შედეგები.

კვერცხი მდიდარია საკვები ნივთიერებებით და შეიცავს ამინომჟავა ცისტეინს, რაც დატვირთული საღამოს შემდეგ ძალიან სასარგებლოა.

ავოკადო წარმოადგენს მინერალების შესანიშნავ წყაროს, რომელსაც ორგანიზმი კარგავს გაუწყლოებისას.

შვრია მდიდარია საკვები ნივთიერებებით და ძალების აღდგენაში ეხმარება ორგანიზმს,

ბანანი, ავოკადოს მსგავსად შეიცავს დიდი რაოდენობით კალიუმს, წარმოადგენს შაქრის წყაროს, რომელიც ორგანიზმს ენერგიის აღდგენაში ეხმარება.