რატომაა პალმის ზეთის შემცველი პროდუქტი მავნე - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რატომაა პალმის ზეთის შემცველი პროდუქტი მავნე

ადარებენ ალკოჰოლისა და თამბაქოს მრეწველობას. გარდა ამ ინგრედიენტის გამოყენების პირდაპირი საფრთხისა, ჯანმო აღნიშნავს, რომ პალმის ზეთის წარმოება ზიანს აყენებს გარემოს.

მეცნიერებს, პოლიტიკოსებს და ექიმებს მთელ მსოფლიოში ურჩევენ, გადახედონ პალმის ზეთისადმი დამოკიდებულებას, რათა „შეამცირონ ამ ინდუსტრიის უარყოფითი გავლენა ადამიანის ჯანმრთელობასა და პლანეტაზე“.

უახლოეს მომავალში პალმის ზეთის შემცველი პროდუქტები ნაკლებად სავარაუდოა, რომ გაქრეს თაროებიდან - მას ძალიან აქტიურად იყენებენ კვების მრეწველობაში.

შეგახსენებთ, რომ არსებობს ასევე ჩვეულებრივი თხევადი პალმის ცხიმი, რომელიც ბოთლებშია ჩამოსხმულია. ის არ შეიცავს საშიშ ცხიმებს. ეს, ფაქტობრივად, იგივე მცენარეული ზეთია, რომლის საკვებში გამოყენება მარტივად შეიძლება.