/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.left */ ado.slave('adoceanadvertlinegemlehhvkgtg', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.Right */ ado.slave('adoceanadvertlinegezllnkselsb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.header */ ado.slave('adoceanadvertlinegewmceopopnw', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.Top */ ado.slave('adoceanadvertlinegeldphnqspnx', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.C1 */ ado.slave('adoceanadvertlinegerbrkgwogih', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

რუბრიკები

/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A1 */ ado.slave('adoceanadvertlinegeuakedjfski', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

ოჯახის მკურნალის ანონსი

ჟურნალის გამოწერა შეგიძლიათ საიტიდან
www.elva.ge
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A2 */ ado.slave('adoceanadvertlinegelpqjfspjnr', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.B1 */ ado.slave('adoceanadvertlinegeocirjtildc', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

დიასახლისის კუთხე

აჯიკა-საწებელი - კიდევ ერთი გემრიელი და ადვილად მოსამზადებელი რეცეპტი

აჯიკა-საწებელი - კიდევ ერთი გემრიელი და ადვილად მოსამზადებელი რეცეპტი
აჯიკის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 5 კგ
  • წითელი მწარე წიწაკა - 300 გ
  • ქინძი - დიდი კონა
  • ნიორი - 300 გ
  • ძმარი - ნახევარი ლიტრი
  • ტომატ-პასტა - 800 გ
  • მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. წითელი ბულგარული და წითელი მწარე წიწაკა კარგად გარეცხეთ და გააშრეთ. ამის შემდეგ გაჭერით სათითაოდ, ამოაცალეთ თესლი და ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ.
  2. გადაარჩიეთ ქინძი, კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და ნიორთან ერთად ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ.
  3. მოზრდილ ქვაბში მოათავსეთ გატარებული ბულგარული და მწარე წიწაკა, ქინძი, ნიორი, ტომატ-პასტა, ძმარი და კარგად აურიეთ. ქვაბი დაადგით დაბალ ცეცხლზე და კარგად წამოადუღეთ.
  4. ნახევარლიტრიანი ქილები გაასტერილეთ, ცხელი აჯიკა ჩაასხით და მოხუფეთ. გასტერილება საჭირო აღარაა. აჯიკა გრილ და მშრალ ადგილზე შეინახეთ.

კომენტარები (0)
გააკეთე კომენტარი
სახელი *
კომენტარი *
*კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ 2 */ ado.slave('adoceanadvertlinegexcihqsorul', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.B2 */ ado.slave('adoceanadvertlinegezonfnieurf', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

კატეგორიის სხვა სტატიები

რამდენიმე რჩევა იდეალური სისუფთავის შესანარჩუნებლად
რამდენიმე რჩევა იდეალური სისუფთავის შესანარჩუნებლად
როგორ მოვიშოროთ თავიდან კანალიზაციის უსიამოვნო სუნი
სრულად
ჯანსაღი კვება და ქართული სამზარეულო
ჯანსაღი კვება და ქართული სამზარეულო
ჯანსაღი კვების აუცილებლობა ცალსახაა. მრავალი პროფესიონალის მიერ კვება განიხილება, როგორც უმთავრესი ფაქტორი ადამიანის ორგანიზმის პოზიტიური თუ ნეგატიური ფუნქციონირებისთვის.
სრულად
ხუთი ყველაზე გავრცელებული შეცდომა საყოფაცხოვრებო ნივთების ყიდვისას
ხუთი ყველაზე გავრცელებული შეცდომა საყოფაცხოვრებო ნივთების ყიდვისას
გაყიდვების სეზონზე ძალიან ადვილია თავის დაკარგვა და ძალიან ძნელი – ყველაფრის ყიდვის სურვილის დათრგუნვა.
სრულად
რამდენად ხშირად უნდა მოწმინდოთ  იატაკი ტუალეტსა და აბაზანაში?
რამდენად ხშირად უნდა მოწმინდოთ იატაკი ტუალეტსა და აბაზანაში?
ტუალეტი და აბაზანა ის ადგილებია, სადაც ჰიგიენა განსაკუთრებულ როლს ასრულებს.
სრულად
საწებლის მომზადება ზაფხულიდან იწყება
საწებლის მომზადება ზაფხულიდან იწყება
გთავაზობთ რამდენიმე საწებლის რეცეპტს:
სრულად
დავივიწყოთ მავნე საყოფაცხოვრებო ჩვევები
დავივიწყოთ მავნე საყოფაცხოვრებო ჩვევები
ადამიანები მავნე ჩვევებისგან გათავისუფლებას გამუდმებით ცდილობენ.
სრულად
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.b3_desktop */ ado.slave('adoceanadvertlinegerbhlkrglvj', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
კატეგორია : რჩევები

-დიდხანს და აკვირდოთ და და ადგინეთ რომ ის პროდიქტები რომლებიც შედარებით მეტ სისველეს შეიხავენ ანუ წყალს მწყენს.მექმნება პრობლემა ზოგი მიცელს მტკენს ზოგჯწრ წმევა მეწევა ზოგჯწრ მჟაბიანობა მემატება.ზოგჯწრ ჰადანეტებული წყირვილის გამხსა მიჩნდება.იმეტეაად კი მკავიანობას მიმატებს.მარატქლია პრობლემა მაქვს საჭმლისონელებია ფაქტია მაგრამ მე მაინტერესებს რა კავშირშია სველი პროდიქტები საჭმლისონელებია სოსტემის გაღოზიანებასთქნ?შეძლებთ ეს რომ ამკხსნათ?თუნდაც ბთქვად ერთ მაგალოთს მოგიყვანთ. კარტოფილი.რომელოც მეტ სიაველეს აიხავს და ნაკლებ ცხომს იყხოვს მომზადებისას ანუ თინსაც მკხარშვისას ნაკლები ცხიმის დამატებას იყხოვს იფრომვმებს მკავიანობას მიმატებს ვიდრე ის რომელოც მშრალია როცა მოხარშავ იშლება ეგრევე და ბევრ ცხიმის მოახმას იყხოვს ეს იფრო მრჰება მერჰება....ან ჰრეჩიხა ვთქვად თუ ბოლომდე გამოვაშრე ხარშვის დროს და ლამის ჩაკრობამდე მოვოყვანე ქვაბში ომას რომ ცხომაობასხაბ ცოტას და ბჭამ მერჰება და თუ ცოტა მაინც სულ ოდნავ მაონც დავიტივე სისვწლე თინდაც 1ჩაის კოვზი ის მერე მკავიანობას მინატებს.შეგიძლიათ ეს მომენტონახანათ?ზოგადათ ეს მომენტი.არგყხ9ვთ არ. ხემს დიაგნოზს და არც მკირნალობას.

სამკურნალო წერილები

სახსრების დაავადებას ფიჭვის წიწვების საფენი უხდება
სახსრების დაავადებას ფიჭვის წიწვების საფენი უხდება
ასაკში, წონის მატებასთან ერთად, სახსრების პრობლემებიც დამეწყო.
სრულად

სამკურნალო წერილები

გემრიელი წნევის წამალი - დაგჭირდებათ ჭარხალი, თაფლი და შტოში
გემრიელი წნევის წამალი - დაგჭირდებათ ჭარხალი, თაფლი და შტოში
ძალიან მინდა, თქვენს მკითხველებს ვასწავლო ჩემი საყვარელი წამლის რეცეპტი,
სრულად

სამკურნალო წერილები

კამა კლიმაქსის დროს კარგი საშუალებაა
კამა კლიმაქსის დროს კარგი საშუალებაა
კამის წყალი ხელს უწყობს მენოპაუზის უარყოფითი სიმპტომების მოხსნას, ალების რაოდენობის შემცირებას და ძილის ნორმალიზებას.
სრულად

აჯიკა-საწებელი - კიდევ ერთი გემრიელი და ადვილად მოსამზადებელი რეცეპტი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

აჯიკა-საწებელი - კიდევ ერთი გემრიელი და ადვილად მოსამზადებელი რეცეპტი

  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 5 კგ
  • წითელი მწარე წიწაკა - 300 გ
  • ქინძი - დიდი კონა
  • ნიორი - 300 გ
  • ძმარი - ნახევარი ლიტრი
  • ტომატ-პასტა - 800 გ
  • მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. წითელი ბულგარული და წითელი მწარე წიწაკა კარგად გარეცხეთ და გააშრეთ. ამის შემდეგ გაჭერით სათითაოდ, ამოაცალეთ თესლი და ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ.
  2. გადაარჩიეთ ქინძი, კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და ნიორთან ერთად ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ.
  3. მოზრდილ ქვაბში მოათავსეთ გატარებული ბულგარული და მწარე წიწაკა, ქინძი, ნიორი, ტომატ-პასტა, ძმარი და კარგად აურიეთ. ქვაბი დაადგით დაბალ ცეცხლზე და კარგად წამოადუღეთ.
  4. ნახევარლიტრიანი ქილები გაასტერილეთ, ცხელი აჯიკა ჩაასხით და მოხუფეთ. გასტერილება საჭირო აღარაა. აჯიკა გრილ და მშრალ ადგილზე შეინახეთ.