მოგესალმებით! დაიწყო შემოდგომა და დაიწყო კონსერვებ... | ინფექციური სნეულებები - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

აპრილი 2021

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ინფექციური სნეულებები
06-10-2014

-მოგესალმებით! დაიწყო შემოდგომა და დაიწყო კონსერვებიც რისიც ძალიან მეშინია ბოტულიზმის გამო,იცით რა მაინტერესებს? კონსერვს წამოვადუღებთ მაგრამ მწნილს რა ვუყოთ ბოტულიზმი რომ არ შეგვედოს? მწნილსაც ხომ ვერ ავადუღებთ?გულწრფელად განვიცდი საშიშია მწნილებიც ამ მხრივ? გთხოვთ ამიხსნათ დახუფულიც და ქილაში(მამაპაპაურად) ჩადებულიც თუ საშიშია? მადლობთ

პასუხი
-მწნილი, რომელსაც თავი არა აქვს დახურული ჰერმეტულად და თანაც კარგად გარეცხილი ბოსტნეულიდან არის დამზადებული, საშიში არ არის. დამწნილება ბოტულიზმის საფრთხეს პრაქტიკულად გამორიცხავს. საშიშიროება ქმნის დაკონსერვება.
ცნობისთვის! ბოტულიზმი დროული მკურნალობისას განკურნებადია
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
2020 წელს არაერთი კვლევა ჩატარდა და დადგინდა, რომ ზოგიერთი პრობიოტიკი, სასარგებლო ბაქტერია, ორგანიზმს წონის კლებაში ეხმარება.
მსოფლიო ჯანდაცვის ორგანიზაციის რეკომენდაციით, ადამიანმა თევზი კვირაში ორჯერ უნდა მიიღოს.
ონკოლოგებისათვის კარგად არის ცნობილი, რომ იმუნოთერაპიაზე შვეიცარიაში დიდ იმედებს ამყარებენ.
თუ მეხსიერების პრობლემები გაწუხებთ, გამოიყენეთ გინგკო ბილობა თქვენს სასარგებლოდ.
ძილი და მასთან დაკავშირებული პრობლემები მსოფლიო მოსახლეობის ძალიან დიდ ნაწილს აწუხებს.
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად