მოგესალმებით! დაიწყო შემოდგომა და დაიწყო კონსერვებ... | ინფექციური სნეულებები - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

იანვარი 2021

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ინფექციური სნეულებები
06-10-2014

-მოგესალმებით! დაიწყო შემოდგომა და დაიწყო კონსერვებიც რისიც ძალიან მეშინია ბოტულიზმის გამო,იცით რა მაინტერესებს? კონსერვს წამოვადუღებთ მაგრამ მწნილს რა ვუყოთ ბოტულიზმი რომ არ შეგვედოს? მწნილსაც ხომ ვერ ავადუღებთ?გულწრფელად განვიცდი საშიშია მწნილებიც ამ მხრივ? გთხოვთ ამიხსნათ დახუფულიც და ქილაში(მამაპაპაურად) ჩადებულიც თუ საშიშია? მადლობთ

პასუხი
-მწნილი, რომელსაც თავი არა აქვს დახურული ჰერმეტულად და თანაც კარგად გარეცხილი ბოსტნეულიდან არის დამზადებული, საშიში არ არის. დამწნილება ბოტულიზმის საფრთხეს პრაქტიკულად გამორიცხავს. საშიშიროება ქმნის დაკონსერვება.
ცნობისთვის! ბოტულიზმი დროული მკურნალობისას განკურნებადია
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
ნიგოზი გულისთვის განსაკუთრებულად სასარგებლო პროდუქტადაა აღიარებული.
ღვიძლი ის ორგანოა, რომელიც მრავალ, მნიშვნელოვან ფუნქციას ასრულებს. ამიტომ მის დასაცავად ყველაფერი უნდა გავაკეთოთ.
შაქარი და ცხიმები წარმოადგენს ძირითად საწვავს, რომელიც კვებავს სხეულის თითოეულ უჯრედს.
როგორც ოქსფორდის უნივერსიტეტის კვლევამ აჩვენა, თაფლი, ტრადიციულ პრეპარატებზე
პირველი კლასი და სასკოლო ადაპტაცია - სასკოლო ადაპტაციის გასავლელად მშობლებს რჩევებს აძლევს
ადამიანის ხერხემალს ყოველდღიურად დიდი დატვირთვა ადგება, შესაბამისად,
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად