კერძი განსხვავებული გემოვნების მქონე ადამიანებისთვის - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

კერძი განსხვავებული გემოვნების მქონე ადამიანებისთვის

თქვენ ორნი ხართ, მაგრამ სხვადასხვანაირები; გაქვთ სხვადასხვანაირი მისწრაფებები და გატაცებები, სხვადასხვანაირი გემოვნება... თქვენ სასარგებლო საკვებს ამჯობინებთ, მისთვის კი მთავარია, კერძი გემრიელი იყოს. თუმცა ერთ რამეში თანხმდებით: ორივეს ძალიან გიყვართ ერთად ვახშმობა მყუდრო სამზარეულოში. როგორ ვიპოვოთ ოქროს შუალედი, როგორ მოვახერხოთ, რომ კერძი მადის აღმძვრელიც იყოს და მსუბუქიც? უწინარესად, ყურადღებით შევარჩიოთ ინგრედიენტები. აი, ერთ-ერთი რეცეპტი, რომელიც თქვენც მოგეწონებათ და თქვენს საყვარელ მამაკაცსაც.ღუმელში გამომცხვარი კალმახი ახალი ბოსტნეულის გარნირით

დაგჭირდებათ:

1 კგ კალმახის ფილე (კანიანად, უფხოდ);

მსუბუქი (ნაკლებცხიმიანი) მაიონეზი;

ზეითუნის ზეთი;

ქორფა ბოსტნეული და მწვანილი.

კალმახის ფილე ოდნავ დავამარილოთ, მოვაყაროთ წიწაკა, მოვასხათ ლიმონის წვენი. გამოსაცხობ ფირფიტას წავუსვათ ზეითუნის ზეთი, დავდოთ ზედ ფილე, მოვასხათ მაიონეზი და შევდგათ ღუმელში, 170 გრადუს ტემპერატურაზე, 15-20 წუთით, სანამ მაიონეზი არ შევარდისფრდება. გამოვიღოთ, მოვრთოთ მწვანილით, სუფრაზე მივიტანოთ დაჭრილ კიტრსა და პომიდორთან ერთად.