რატომ არ უნდა გადაღვაროთ წყალი, რომელშიც მაკარონი მოიხარშა? - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რატომ არ უნდა გადაღვაროთ წყალი, რომელშიც მაკარონი მოიხარშა?

იტალიელი დიასახლისები გვარწმუნებენ, რომ ამ ნახარშს სრულიად უნიკალური თვისებები აქვს და შეგვიძლია, საოჯახო მეურნეობაში გამოვიყენოთ.

მაკარონის ნახარში სასარგებლოა ქოთნის ყვავილებისთვის, რადგან ზრდისთვის აუცილებელ სასარგებლო ნივთიერებებს შეიცავს. თვეში ერთხელ მორწყეთ ყვავილები მაკარონის ნახარშით და შედეგს მალე იხილავთ.

იტალიურ სამზარეულოში მაკარონის ნახარშს ხშირად სხვადასხვა კერძის, მაგალითად, უგემრიელესი როზოტოს მოსამზადებლად იყენებენ.

დაბოლოს, მაკარონის ნახარში აუმჯობესებს საფუვრიანი, უშაქრო ცომის სტრუქტურას.

სცადეთ და თავად დარწმუნდებით.