/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.left */ ado.slave('adoceanadvertlinegemlehhvkgtg', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.Right */ ado.slave('adoceanadvertlinegezllnkselsb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.header */ ado.slave('adoceanadvertlinegewmceopopnw', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.Top */ ado.slave('adoceanadvertlinegeldphnqspnx', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.C1 */ ado.slave('adoceanadvertlinegerbrkgwogih', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

რუბრიკები

/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A1 */ ado.slave('adoceanadvertlinegeuakedjfski', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

ოჯახის მკურნალის ანონსი

ჟურნალის გამოწერა შეგიძლიათ საიტიდან
www.elva.ge

-მოგესალმებიᲗ მყავს ბიᲭი ამა წლის აგცისტოᲨი გახდა 20 Თვის, დადის კერᲫო ბაᲦᲨი, ამ ბოლო სამი Თვის განმავლობაᲨი უკვე რამოდენიმეჯერ ჰქონდა ბაქტერია ყელის, ტესტი გავუკეᲗეᲗ და ყელᲨი ბაქტერია ჰქონდა , ნუ საზᲦვარგარეᲗ ვცხოვრობᲗ და სახელს ვერ გადავᲗარგმნი, მოკლედ ეხლაც აქვს ყელის ინფექცია, მყავდა ექიმᲒან ყელი წიᲗელი აქვსო, გლანდები Შესიებულუ, ბავᲨვს ცივს არც ვაᲭმევ არც ვასნევ, ასევე ბაᲦᲨიც გაფრᲗხილებულდბი არიან და საიდან ემარᲗება ვერ გავიგე Თან 3 ან 4 სᲦე სუცხე აქვს ჯერ 37 იწყდბა მერე 38 და მერე 39 ადის, 39 რომ გქონდა სანტელი გავუკეᲗეᲗ უკანა ნაწილᲨი, ექიმმა როგორც გვიᲗხრა, გუᲨინ ვიყავიᲗ პედიატრᲗან ანტიბიოტიკი დაგვინიᲨნა ერᲗი კვირა კლამოქსი, დაიწყო სმა მაგფამ სიცხე ისევ აქვს 37.7 , რა მოვიმოქმედო რომ ბავᲨვს დაუწიოს სიცხემ? ამ ასაკᲨი Ძმრიანი ნასკები ᲨეიᲫლება? სულ წამლებს ვაᲫლსვᲗ და არ მინდა გაიᲭყიპოს, რა მოვიმოქმედო რომ ავარიდო ამ ბაქტერიას

/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A2 */ ado.slave('adoceanadvertlinegelpqjfspjnr', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.B1 */ ado.slave('adoceanadvertlinegeocirjtildc', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

სიახლეები

რჩევები დიასახლისებს

რჩევები დიასახლისებს
ყოველმა ქალმა იცის პატარ-პატარა ხრიკები, რათა უფრო მოხერხებულად გაუძღვეს საოჯახო მეურნეობას, უკეთ შეინარჩუნოს სახლში წესრიგი და

სისუფთავე, და ამ ხრიკებს სიამოვნებით ასწავლიან სხვებსაც, ყველაზე მეტ რჩევას კი მაშინ იძლევიან, როცა საქმე სამზარეულოს ეხება. საინტერესოა, რა საიდუმლოებს უზიარებენ ერთმანეთს დიასახლისები...

* * *

ნურასოდეს გამოიყენებთ ახალნაყიდ ტაფებსა და ქვაბებს სათანადო დამუშავების გარეშე. ჯერ გარეცხეთ, მერე ქვაბში წყალი წამოადუღეთ და გადაღვარეთ, ხოლო ტაფაზე - ზეთი. ამის შემდეგ ტაფა გააცივეთ და გაწმინდეთ სუფთა თეთრი ქაღალდით. ასე დამუშავებული ქვაბები და ტაფები ზიანს აღარ მიაყენებს თქვენს ჯანმრთელობას.

* * *

ლიმონი მხოლოდ ჯანმრთელობისა და სილამაზისთვის კი არ არის სასარგებლო, არამედ საოჯახო საქმიანობაშიც შეუცვლელია. გაურიეთ ლიმონის წვენში მარილი და ეს ნარევი დაადეთ ტანსაცმელზე მოხვედრილ ფლომასტერის ლაქას. გაწმინდეთ, შემდეგ ჩვეულებრივ გარეცხეთ. ლაქები გაქრება!

/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ */ ado.slave('adoceanadvertlinegelpmmhkfobb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

ხილით სავსე ლარნაკში ჩადეთ ლიმონი. ის ხილს დიდხანს შეუნარჩუნებს სიქორფეს. თუ ლიმონს გვერდით მიუწყობთ უმწიფარ ბანანებს, ისინი სწრაფად დამწიფდება.

მიკროტალღოვან ღუმელში უსიამოვნო სუნის გასაქრობად რამდენიმე ულუფა ლიმონი ჩადეთ წყლიან ფინჯანში, შედგით ღუმელში და ის მთელი სიმძლავრით ჩართეთ. შემდეგ ეს ლიმონიანი წყალი გააცივეთ და შედგით მაცივარში - იქაც სასიამოვნო სუნს მოაფრქვევს.

შეკითხვა ექიმს
<p>-გამარჯობა მტკივნეული ორივე მხრიდან და იღლია მაგრამ მარჯვენა მხარე იღლია და მხარი საღამოს იმატებს ტკივილი რისი ბრალი შეიძლება იყოს და ვის უნდა მივმართო?</p>

მაიონეზიანი სალათა განსაკუთრებულ გემოს შეიძენს, თუ სუფრასთან მიტანამდე რამდენიმე ხნით ადრე მასში ლიმონის ქერქს ჩადებთ.

* * *

მოარული აზრის თანახმად, ჯობს, ხორცის მომზადება მამაკაცს ანდო. რა თქმა უნდა, ბევრი დიასახლისი ამ აზრს არ დაეთანხმება, რადგან თავადაც არაჩვეულებრივად ამზადებს ხორციან კერძებს, მაგრამ თუ ხორცს მამაკაცის ხელი შეეხო, კონკურენციაზე ლაპარაკიც ზედმეტია! არადა ყველაფერი ძალზე მარტივია; უბრალოდ, მამაკაცებს თავ-თავიანთი ხრიკები აქვთ:

  • შემწვარი საქონლის ხორცი უფრო წვნიანი გახდება, თუ შეწვამდე რამდენიმე წამით მდუღარე წყალში ჩადებთ;
  • ხორცი შეწვის დროს რომ არ დაიგრიხოს და არ წამოიწიოს, მჭრელი დანით მთელ სიგრძეზე დასერეთ.
  • ხორცი ტაფას არ მიეკრობა, თუ ცალი მხრიდან ფქვილში ამოავლებთ და ისე შეწვავთ, მერე ფქვილს მეორე მხარესაც მოაყრით, გადააბრუნებთ და მეორე მხრიდანაც შეწვავთ.
  • შემწვარი ფრინველის კანი გემრიელი და ტკაცუნა რომ იყოს, შეწვის დამთავრებამდე 15 წუთით ადრე ფუნჯით წაუსვით გაყინული მარილიანი წყალი.
  • ხორცის ფარში და მისი კატლეტები რბილი და ფუმფულა იქნება, თუ ფარშს ზელის დროს რამდენიმე ნატეხ ყინულს ჩააყოლებთ.
  • გულიაში მიიღებს პიკანტურ გემოს, თუ მზადების დასასრულს დაუმატებთ პიურესავით გახეხილ ნახევარ ბანანს.

* * *

მრავალ ჩვენგანს მარილის გარეშე ცხოვრება ვერ წარმოუდგენია. მარილს უმთავრესად საკვებად ვიყენებთ, მაგრამ ყველამ როდი იცის, რა შეუძლია მარილს. როგორ შევაზავოთ მარილით კერძი?

  • ხორცის წვნიანს მარილი უნდა დავუმატოთ ხარშვის დამთავრებამდე 30 წუთით ადრე, ხოლო თევზის წვნიანს - ხარშვის დაწყებისას; მოსახარშად გამზადებულ კარტოფილში მარილი ხარშვის დაწყებამდე უნდა ჩავყაროთ, ხოლო შესაწვავს ბოლოს მოვაყაროთ.
  • ბარდა და ლობიო მაშინ უნდა დავამარილოთ, როცა დარბილდება, წინააღმდეგ შემთხვევაში მარცვლები არ მოიხარშება.
  • გადამლაშებული წვნიანი შეიძლება საჭმელად ვარგისი გახდეს, თუ მასში ჩაუშვებთ სუფთა ნაჭერში გახვეულ მოხარშული ბრინჯის გუნდას და წამოადუღებთ: ბრინჯი ზედმეტ მარილს შეიწოვს.
  • იმისთვის, რომ მარილი არ დანოტივდეს, დაამატეთ მას 8-10% კარტოფილის ფქვილი. ის არც გემოს შეუცვლის, არც ფერს. ასეთივე შედეგს მიიღებთ, თუ მარილში რამდენიმე მარცვალ ბრინჯს ჩააგდებთ.
  • თევზის გაწმენდა გაადვილდება, თუ მას წინასწარ მარილს წაუსვამთ - ამ შემთხვევაში ის ხელიდან აღარ გაგისხლტებათ.

* * *

დღეს ბევრი იყენებს პროდუქტების შესანახად პლასტმასის კონტეინრებს. მაგრამ პლასტმასი ძლიერ იწოვს სუნს. ერთხელ გარეცხვით სუნს ვერ მოაშორებთ კონტეინერს, რომელშიც ინახებოდა თევზი, ყველი ან ხახვი. შეგიძლიათ, ასეთი კონტეინერი გარეცხოთ საჭმლის სოდით - სუნი თითქოს არც ყოფილა!

გაითვალისწინეთ გამოცდილი დისახლისების რჩევები, კმაყოფილი დარჩებით.

კომენტარები (0)
გააკეთე კომენტარი
სახელი *
კომენტარი *
*კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ 2 */ ado.slave('adoceanadvertlinegexcihqsorul', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.B2 */ ado.slave('adoceanadvertlinegezonfnieurf', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

კატეგორიის სხვა სტატიები

D ვიტამინმა შეიძლება შეანელოს ბიოლოგიური დაბერება
D ვიტამინმა შეიძლება შეანელოს ბიოლოგიური დაბერება
კვლევა ვარაუდობს, რომ D ვიტამინის დანამატები შეიძლება დაეხმაროს ანთების და ზოგიერთი ქრონიკული დაავადების რისკის შემცირებას.
სრულად
ამერიკელს 18 წლის განმავლობაში შეჰყავდა საკუთარ სხეულში  გველის შხამი ანტიდოტის შექმნის მიზნით
ამერიკელს 18 წლის განმავლობაში შეჰყავდა საკუთარ სხეულში გველის შხამი ანტიდოტის შექმნის მიზნით
ამერიკელმა მეცნიერებმა შექმნეს რთული ანტიდოტი, რომელიც ანეიტრალებს საშიში გველების 13 სახეობის შხამს.
სრულად
რა საკვებს ყრიან ყველაზე ხშირად
რა საკვებს ყრიან ყველაზე ხშირად
ეს გამოწვეულია საკვების შესახებ მცდარი შეხედულებებით.
სრულად
ნაპოვნია სიბერეში კუნთების და ჯანმრთელობის შენარჩუნების საშუალება
ნაპოვნია სიბერეში კუნთების და ჯანმრთელობის შენარჩუნების საშუალება
GeroScience: HDAC11 ცილის დეფიციტი ორგანიზმში იცავს სარკოპენიისგან.
სრულად
რატომ გვტკივა თავი სახლის დალაგების შემდეგ
რატომ გვტკივა თავი სახლის დალაგების შემდეგ
საყოფაცხოვრებო ქიმიკატების გამოყენების გამო სახლის დალაგების შემდეგ შესაძლოა თავის ტკივილის განვითარება.
სრულად
იმედი L-ის მომხმარებელს AI ასისტენტი მოემსახურება
იმედი L-ის მომხმარებელს AI ასისტენტი მოემსახურება
იმედი L-ის დაზღვეულებისთვის სიახლეა. პირველად სადაზღვევო ინდუსტრიაში, იმედი L-მა შექმნა ინოვაციური პროდუქტი - AI ასისტენტი რომელიც დაზღვეულებს შესაძლებლობას მისცემს მარტივად და კომფორტულად მიიღონ მათთვის საჭირო, დაზღვევასთან დაკავშირებული მომსახურება.
სრულად
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.b3_desktop */ ado.slave('adoceanadvertlinegerbhlkrglvj', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });

სამკურნალო წერილები

ხველების დროს ჯანჯაფილი გიშველით
ხველების დროს ჯანჯაფილი გიშველით
გთავაზობთ მკითხველის მიერ გამოგზავნილ სამკურნალო რეცეპტს, რომელიც ხველის დროს გამოგადგებათ.
სრულად

სამკურნალო წერილები

კვლიავისა და კამის თესლის ნაყენი ყაბზობის წამალია
კვლიავისა და კამის თესლის ნაყენი ყაბზობის წამალია
სრულად

სამკურნალო წერილები

პროსტატიტის დროს კაკლის უღლების ნაყენი მოგგვრით შვებას
პროსტატიტის დროს კაკლის უღლების ნაყენი მოგგვრით შვებას
გთავაზობთ მკითხველების მიერ გამოგზავნილ სამკურნალო რეცეპტს.
სრულად

რჩევები დიასახლისებს - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რჩევები დიასახლისებს

სისუფთავე, და ამ ხრიკებს სიამოვნებით ასწავლიან სხვებსაც, ყველაზე მეტ რჩევას კი მაშინ იძლევიან, როცა საქმე სამზარეულოს ეხება. საინტერესოა, რა საიდუმლოებს უზიარებენ ერთმანეთს დიასახლისები...

* * *

ნურასოდეს გამოიყენებთ ახალნაყიდ ტაფებსა და ქვაბებს სათანადო დამუშავების გარეშე. ჯერ გარეცხეთ, მერე ქვაბში წყალი წამოადუღეთ და გადაღვარეთ, ხოლო ტაფაზე - ზეთი. ამის შემდეგ ტაფა გააცივეთ და გაწმინდეთ სუფთა თეთრი ქაღალდით. ასე დამუშავებული ქვაბები და ტაფები ზიანს აღარ მიაყენებს თქვენს ჯანმრთელობას.

* * *

ლიმონი მხოლოდ ჯანმრთელობისა და სილამაზისთვის კი არ არის სასარგებლო, არამედ საოჯახო საქმიანობაშიც შეუცვლელია. გაურიეთ ლიმონის წვენში მარილი და ეს ნარევი დაადეთ ტანსაცმელზე მოხვედრილ ფლომასტერის ლაქას. გაწმინდეთ, შემდეგ ჩვეულებრივ გარეცხეთ. ლაქები გაქრება!

ხილით სავსე ლარნაკში ჩადეთ ლიმონი. ის ხილს დიდხანს შეუნარჩუნებს სიქორფეს. თუ ლიმონს გვერდით მიუწყობთ უმწიფარ ბანანებს, ისინი სწრაფად დამწიფდება.

მიკროტალღოვან ღუმელში უსიამოვნო სუნის გასაქრობად რამდენიმე ულუფა ლიმონი ჩადეთ წყლიან ფინჯანში, შედგით ღუმელში და ის მთელი სიმძლავრით ჩართეთ. შემდეგ ეს ლიმონიანი წყალი გააცივეთ და შედგით მაცივარში - იქაც სასიამოვნო სუნს მოაფრქვევს.

მაიონეზიანი სალათა განსაკუთრებულ გემოს შეიძენს, თუ სუფრასთან მიტანამდე რამდენიმე ხნით ადრე მასში ლიმონის ქერქს ჩადებთ.

* * *

მოარული აზრის თანახმად, ჯობს, ხორცის მომზადება მამაკაცს ანდო. რა თქმა უნდა, ბევრი დიასახლისი ამ აზრს არ დაეთანხმება, რადგან თავადაც არაჩვეულებრივად ამზადებს ხორციან კერძებს, მაგრამ თუ ხორცს მამაკაცის ხელი შეეხო, კონკურენციაზე ლაპარაკიც ზედმეტია! არადა ყველაფერი ძალზე მარტივია; უბრალოდ, მამაკაცებს თავ-თავიანთი ხრიკები აქვთ:

  • შემწვარი საქონლის ხორცი უფრო წვნიანი გახდება, თუ შეწვამდე რამდენიმე წამით მდუღარე წყალში ჩადებთ;
  • ხორცი შეწვის დროს რომ არ დაიგრიხოს და არ წამოიწიოს, მჭრელი დანით მთელ სიგრძეზე დასერეთ.
  • ხორცი ტაფას არ მიეკრობა, თუ ცალი მხრიდან ფქვილში ამოავლებთ და ისე შეწვავთ, მერე ფქვილს მეორე მხარესაც მოაყრით, გადააბრუნებთ და მეორე მხრიდანაც შეწვავთ.
  • შემწვარი ფრინველის კანი გემრიელი და ტკაცუნა რომ იყოს, შეწვის დამთავრებამდე 15 წუთით ადრე ფუნჯით წაუსვით გაყინული მარილიანი წყალი.
  • ხორცის ფარში და მისი კატლეტები რბილი და ფუმფულა იქნება, თუ ფარშს ზელის დროს რამდენიმე ნატეხ ყინულს ჩააყოლებთ.
  • გულიაში მიიღებს პიკანტურ გემოს, თუ მზადების დასასრულს დაუმატებთ პიურესავით გახეხილ ნახევარ ბანანს.

* * *

მრავალ ჩვენგანს მარილის გარეშე ცხოვრება ვერ წარმოუდგენია. მარილს უმთავრესად საკვებად ვიყენებთ, მაგრამ ყველამ როდი იცის, რა შეუძლია მარილს. როგორ შევაზავოთ მარილით კერძი?

  • ხორცის წვნიანს მარილი უნდა დავუმატოთ ხარშვის დამთავრებამდე 30 წუთით ადრე, ხოლო თევზის წვნიანს - ხარშვის დაწყებისას; მოსახარშად გამზადებულ კარტოფილში მარილი ხარშვის დაწყებამდე უნდა ჩავყაროთ, ხოლო შესაწვავს ბოლოს მოვაყაროთ.
  • ბარდა და ლობიო მაშინ უნდა დავამარილოთ, როცა დარბილდება, წინააღმდეგ შემთხვევაში მარცვლები არ მოიხარშება.
  • გადამლაშებული წვნიანი შეიძლება საჭმელად ვარგისი გახდეს, თუ მასში ჩაუშვებთ სუფთა ნაჭერში გახვეულ მოხარშული ბრინჯის გუნდას და წამოადუღებთ: ბრინჯი ზედმეტ მარილს შეიწოვს.
  • იმისთვის, რომ მარილი არ დანოტივდეს, დაამატეთ მას 8-10% კარტოფილის ფქვილი. ის არც გემოს შეუცვლის, არც ფერს. ასეთივე შედეგს მიიღებთ, თუ მარილში რამდენიმე მარცვალ ბრინჯს ჩააგდებთ.
  • თევზის გაწმენდა გაადვილდება, თუ მას წინასწარ მარილს წაუსვამთ - ამ შემთხვევაში ის ხელიდან აღარ გაგისხლტებათ.

* * *

დღეს ბევრი იყენებს პროდუქტების შესანახად პლასტმასის კონტეინრებს. მაგრამ პლასტმასი ძლიერ იწოვს სუნს. ერთხელ გარეცხვით სუნს ვერ მოაშორებთ კონტეინერს, რომელშიც ინახებოდა თევზი, ყველი ან ხახვი. შეგიძლიათ, ასეთი კონტეინერი გარეცხოთ საჭმლის სოდით - სუნი თითქოს არც ყოფილა!

გაითვალისწინეთ გამოცდილი დისახლისების რჩევები, კმაყოფილი დარჩებით.