საშიშია თუ არა პალმის ცხიმის შემცველი პროდუქტები

შეადარეს ალკოჰოლისა და თამბაქოს მრეწველობას. ჯანდაცვის მსოფლიო ორგანიზაციაში აღნიშნავენ, რომ ამ ინგრედიენტის გამოყენების პირდაპირი საშიშიროების გარდა, პალმის ცხიმის წარმოება გარემოს აზიანებს.
მთელი მსოფლიოს მეცნიერებს, პოლიტიკოსებს და ექიმებს ურჩევენ გადახედონ პალმის ცხიმისადმი დამოკიდებულებას, რათა „შემცირდეს ამ ინდუსტრიის უარყოფითი გავლენა ადამიანის ჯანმრთელობასა და პლანეტაზე“.
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ */
ado.slave('adoceanadvertlinegelpmmhkfobb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
უახლოეს მომავალში პალმის ცხიმის შემცველი პროდუქტების დახლებიდან გაქრობა ნაკლებადაა მოსალოდნელი, რადგანაც კვების მრეწველობაში მას აქტიურად იყენებენ.
არსებობს ასევე ჩვეულებრივი თხევადი პალმის ზეთი, რომელსაც ბოთლებში ასხამენ: მასში არ არის საშიში ცხიმები. ეს ისეთივე მცენარეული ზეთია, რომლის გამოყენებაც საკვებში სავსებით შესაძლებელია.