/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.C1 */
ado.slave('adoceanadvertlinegerbrkgwogih', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A1 */
ado.slave('adoceanadvertlinegeuakedjfski', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A2 */
ado.slave('adoceanadvertlinegelpqjfspjnr', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.B1 */
ado.slave('adoceanadvertlinegeocirjtildc', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
-მჟავიანობას ზოგადად ცილოვანი პროდუქტები იფრო ამაღლებენ თუ ნახშირწყლოვანი?
-ადრეც მოგწერეთ, კუჭის წვენი მომატებული მჟავიანობის დროს რემისიის ფაზაში ნებადართულია როგორც ცილოვანი, ისე ნახშირწყლოვანი პროდუქტი: ნებადართულია ხორბლის პური(წინა დღის), რძისა და გახეხილი ბოსტნეულის წვნიანი, უცხიმო ყველი, მოხარშული მჭლე ხორცი და თევზი, მოხარშული კვერცხი, ორთქლზე მომზადებული ომლეტი, ახალი (არა მჟავე!) რძე და ხაჭო, ტკბილი ხილი, ჟელე, მურაბა, მოხარშული ბურღული (მანანი, ბრინჯი, შვრია, წიწიბურა), მაკარონი, მცენარეული ზეთი, ნაღების კარაქი, ჩაი, ტკბილი წვენი. თუმცა, რიგი პროდუქტების მიმართ ინდივიდუალური ამტანობაც გასათვალისწინებელია, რაც დამოკიდებულია ფერმენტულ სისტემაზე და თანმხლებ პათოლოგიებზე.