ნაწლავის საუკეთესო მადეზინფიცირებელია შტოშიანი მარილწყალი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ნაწლავის საუკეთესო მადეზინფიცირებელია შტოშიანი მარილწყალი

ყველაზე საშიში, რაც მათ თან ახლავს, ფაღარათი და ღებინებაა, ეს კი ორგანიზმის გაუწყლოებას იწვევს და ჯანმრთელობისთვის მეტად საშიშია. ასეთ დროს დიდ დახმარებას გაგიწევთ შტოში:

  • აიღეთ 1 ჭიქა კარგად გარეცხილი შტოში და კარგად გაჭყლიტეთ. დაასხით 1 ლიტრი მდუღარე წყალი, რომელიც ოთახის ტემპერატურამდეა გაციებული და საგულდაგულოდ აურიეთ ერთმანეთში. ნაყენი მზადაა. გაწურეთ. თუმცა შეგიძლიათ გაუწურავადაც დატოვოთ. უმჯობესია, შაქარი არ დაუმატოთ. თუ იმდენად მჟავე მოგეჩვენებათ, რომ დალევას ვერ შეძლებთ, შეგიძლიათ დაატკბოთ, ოღონდ ძალიან მცირე ოდენობის თაფლით.
  • ნაწლავის საუკეთესო მადეზინფიცირებელია შტოშიანი მარილწყალი, გარდა ამისა, შეიცავს სასარგებლო მიკროელემენტებს, ზუსტად მათ, ასეთ დროს ორგანიზმს ყველაზე მეტად რომ სჭირდება. მარილიანი წყლის დასამზადებლად 1 ჩაის კოვზ სუფრის მარილს დაასხით 1 ჭიქა წყალი და ოდნავ შეანჯღრიეთ. როგორც კი ნაწლავური გრიპისთვის დამახასიათებელი პირველი ნიშნები გაჩნდება, მაშინვე დალიეთ მარილიანი წყალი, რომელშიც მიღებამდე 1 ჩაის კოვზ შტოშის ნაყენს გაურევთ. ასეთი კოქტეილის მიღება შეგიძლიათ დღეში რამდენჯერმე - 3-4-ჯერ.

ლალი ფარულავა, თბილისი