რომელი სასმელების დალევაა უმჯობესი დილაობით - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რომელი სასმელების დალევაა უმჯობესი დილაობით

დღე უნდა დავიწყოთ წყლით, ერთი ფინჯანი ყავით შაქრისა და ნაღების გარეშე, პომიდვრის წვენით ან სმუზით.

დილაობით ადამიანი გაუწყლოებულია და სითხის მიღება მნიშვნელოვანია ორგანიზმის მუშაობისთვის.

ამიტომ სპეციალისტები გვირჩევენ, დილა დავიწყოთ წყლით. ის ხელს უწყობს საკვების მონელების პროცესს და არეგულირებს კუჭის მოქმედებასთან დაკავშირებულ პრობლემებს.

სასარგებლო სასმელების რიცხვში შედის ყავა, თუმცა გადაჭარბებული რაოდენობით არაა მიზანშეწონილი მისი მიღება. დილით საკმარისია შემოვიფარგლოთ ერთი ფინჯანი ყავით. ყავა ასტიმულირებს საჭმლის მონელებას, დადებითად მოქმედებს სასარგებლო ბაქტერიებზე და ასუფთავებს ორგანიზმს. რეკომენდებულია ყავის მირთმევა ნაღებისა და შაქრის გარეშე.

პომიდვრის წვენი შეიცავს დიდი რაოდენობით უჯრედისს და ხელს უწყობს საკვების მონელების პროცესს. კენკრისა და სელის ან ჩიას თესლის შემცველი სმუზი კი ნაწლავს პრობიოტიკებით ამდიდრებს.