რომელი პროდუქტების მიღებაა მავნე ალკოჰოლთან ერთად
ამ პროდუქტების ალკოჰოლთან ერთად მიღება განაპირობებს იმას, რომ ადამიანს მეტი სპირტიანი სასმელის მიღება უწევს, რადგანაც ამ პროდუქტებში არსებული მარილი იწვევს გაძლიერებული წყურვილის შეგრძნებას და მეტი სასმელის მიღებას.
არ შეიძლება ალკოჰოლის მიღება ფასტფუდთან, ჩიფსებთან, დამარინადებულ კერძებთან და ნახევარფაბრიკატებთან ერთად.
ცხიმიან საკვებსაც უნდა მოვერიდოთ, რადგანაც ალკოჰოლთან ერთად მიღებისას, შესაძლებელია ზედმეტად გადაიტვირთოს კუჭუკანა ჯირკვალი, კუჭი და ღვიძლი.