რომელია ნაწლავისთვის მავნე პროდუქტები - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებისანდომერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რომელია ნაწლავისთვის მავნე პროდუქტები

სპეციალისტმა აღნიშნა, რომ არასწორი კვების რეჟიმის გამო, ადამიანი მეტად მგრძნობიარე ხდება ინფექციების მიმართ და დასნებოვნების შანსიც მატულობს. ნაწლავის ლორწოვან გარსში არის ადამიანის იმუნური სისტემის 70%, ამიტომ ნაწლავის ბაქტერიებს სჭირდება სწორი კვება. „ნაწლავში არსებული ბაქტერიები ურთიერთქმედებს ნერვულ და იმუნურ სისტემასთან“- განაცხადა ტომას ფრინინგმა.

ექსპერტის განცხადებით, საჭმლის მომნელებელ სისტემაზე უარყოფით გავლენას ახდენს შაქარი, შებოლილი და დამუშავებული ძეხვეული. „ბაქტერიები სწრაფად შლის შაქარს და მათი გამრავლების პროცესი მნიშვნელოვნად ჩქარდება. ძეხვეულის დამუშავებისას გამოთავისუფლება კანცეროგენები და მათი ხშირი გამოყენებისას იზრდება სიმსივნის განვითარების რისკი“-განაცხადა მედიკოსმა.