რა საკვები უნდა მიირთვათ მსხვილი ნაწლავის კიბოს თავიდან ასაცილებლად? - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რა საკვები უნდა მიირთვათ მსხვილი ნაწლავის კიბოს თავიდან ასაცილებლად?

  • შვრიის ფაფის მირთმევა კენკრით და თხილით,
  • შემწვარი ბოსტნეული სოკოთი,
  • იოგურტი ხილთან ერთად.

ამის შესახებ Daily Mail იუწყება. ექიმის განცხადებით, დიდი რაოდენობით უჯრედისის მოხმარება მნიშვნელოვანია მსხვილი ნაწლავის კიბოს პროფილაქტიკისთვის. ფაქტია, რომ ეს მოუნელებელი საკვები ბოჭკო ემსახურება ნაწლავის სასარგებლო ბაქტერიების კვებას, რომლებიც იცავს მსხვილი ნაწლავის ლორწოვან გარსს და უზრუნველყოფს მის ნორმალურ ფუნქციონირებას.

ბერდიმ განმარტა, რომ საკვებიდან ბოჭკოების მიღების ერთ-ერთი ყველაზე მარტივი გზაა შვრიის ფაფის რეგულარული ჭამა კენკრით ან თხილით.

თუ საკმარისი დრო არ გაქვთ ფაფის მოსამზადებლად, შეგიძლიათ მიირთვათ ნატურალური იოგურტი ხილით - ფერმენტირებული რძის პროდუქტი, მონელებისას, დადებითად იმოქმედებს ნაწლავებში სასარგებლო ბაქტერიების რაოდენობაზე.

შეგიძლიათ გაზარდოთ უჯრედისის შემცველობა ამ კერძში თხილის ან თესლის დამატებით.

ნაწლავებისთვის სასარგებლო კიდევ ერთი კერძია შემწვარი ბოსტნეული სოკოსთან ერთად. სპეციალისტმა აღნიშნა, რომ სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ დაამატოთ პური ან კვერცხი. ამით კერძი უფრო მსუყე გახდება.