10 საკვები, რომელიც აუმჯობესებს ტვინის ჯანმრთელობას
ამიტომ, ტვინის ჯანმრთელობის შენაჩუნება აუცილებელია. არსებობს გარკვეული საკვები, რომელიც ამაში დაგეხმარებათ.
თევზი
შეიცავს ომეგა-3 ცხიმვან მჟავებს.
კვერცხი
შეიცავს B ვიტამინს და ქოლინს, რაც აუცილებელია ტვინისთვის.
ბროკოლი
აქვს ანტიოქსიდანტური და ანთების საწინააღმდეგო თვისებები.
ჯინჯერი
შეიცავს კურკუმინს და აქვს ძლიერი ანტიოქსიდანტური და ანთების საწინააღმდეგო თვისებები.
გოგრის თესლი
შეიცავს ნუტრიენტებს: თუთია, მაგნიუმი, რკინა. ხელს უწყობენ ტვინის ფუნქციების გაუმჯობესებას.
თხილეული
შეიცავს ჯანსაღ ცხიმებს.
მოცვი
შეიცავს ანტიოქსიდანტებს.
ციტრუსები
შეიცავს С ვიტამინს და იცავს ტვინს თავისუფალი რადიკალების მავნე ზემოქმედებისგან.
შავი შოკოლადი
იცავს ტვინს.
მწვანე ჩაი
შეიცავს ანტიოქსიდანტებს, ხელს უწყობს რელაქსაციას