რამდენად საშიშია სააფთიაქო ტკბილეული
- გამოყენებამდე შეისწავლეთ პროდუქტების შემადგენლობა. ისინი შეიძლება არ შეიცავდეს ბევრ საკვებ ნივთიერებას, მათ შორის C ვიტამინს ან რკინას. გარდა ამისა, შეიძლება შეიცავდეს დიდი რაოდენობით შაქარს ან სხვა მარტივ ნახშირწყლებს.
რადგან ეს ინგრედიენტი დიდი რაოდენობითაა, ჩვენ რაციონში დამატებული შაქრის სახით მას ჭარბად მოვიხმართ. ამის შედეგად ვიღებთ მიდრეკილებას მარტივი ნახშირწყლების, უბრალო შაქრების მიმართ, რომელთა ზომიერად მოხმარების შემთხვევაშიც შეიძლება გამოიწვიოს მეტაბოლური პრობლემები როგორც ცხიმების, ასევე ნახშირწყლების ცვლაში. ამიტომ, თუ გვსურს დიეტის გამდიდრება გარკვეული საკვები პროდუქტებით - მიკროელემენტებით, ვიტამინებით, მაშინ, რა თქმა უნდა, ასეთი ტკბილეული არ უნდა ავირჩიოთ.