ყავის ყველაზე ჯანსაღი სახეობა, რომელიც წონის დაკლებაში გეხმარებათ - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ყავის ყველაზე ჯანსაღი სახეობა, რომელიც წონის დაკლებაში გეხმარებათ

  • უმჯობესია აირჩიოთ ახლად მოხარშული მარცვლეულის ყავა - ასეთი სასმელი არა მხოლოდ აძლიერებს და აუმჯობესებს ტონუს, არამედ ხელს უწყობს ზედმეტი კილოგრამების მოცილებას.

ექსპერტები მოითხოვენ, რომ ტკბილი ყავის სასმელები სრულფასოვან დესერტად ჩაითვალოს - ისინი ასევე კალორიულია და მცირე სარგებელი მოაქვს. ყავის მარცვლები, ხელს უწყობს სხეულის გაძლიერებას და აქვს ყველაზე გამოხატული გამამხნევებელი ეფექტი. რეკომენდირებულია ამ სასმელის გამდიდრება ჯანჯაფილით და დარიჩინით, მავნე დანამატების გამოყენების გარეშე.

მრავალრიცხოვანი დანამატების მქონე ყავის გარდა, მავნედ ითვლება ხსნადი ყავა, რომელიც მზადდება ყველაზე დაბალი ხარისხის ნედლეულისგან - უმჯობესია ასეთი სასმელების მიღება რაც შეიძლება იშვიათად.

  • ექსპერტები გვირჩევენ მარცვლოვანი ყავის დალევას ფორთოხლის ცედრით და წვენით ან ფორთოხლის ნაჭერით. მათი თქმით, ფორთოხალი სასმელის მწარე გემოს გაანეიტრალებს და ამავდროულად მას უფრო ჯანსაღს გახდის.
  • კიდევ ერთი ვარიანტია ყავაზე ლიმონის დამატება. ხაზგასმულია, რომ სასმელის ეს ვერსია ასტიმულირებს კუჭის წვენის გამომუშავებას, რითაც აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას.
  • ასევე შეგიძლიათ სასმელში შაქარი შეცვალოთ დარიჩინით, მიხაკით, კარდამონით, ჯანჯაფილით და კურკუმათ, ამბობენ ექსპერტები. ეს სასმელი აუმჯობესებს იმუნიტეტს და იცავს ორგანიზმს გაციებისგან.