დასახელდა პროდუქტები დიაბეტისა და ალცჰაიმერის დაავადების რისკის შესამცირებლად - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

დასახელდა პროდუქტები დიაბეტისა და ალცჰაიმერის დაავადების რისკის შესამცირებლად

  • ჯანდაცვის ეროვნული სამსახურის ინფორმაციით, ბოჭკოვანი საკვები აუმჯობესებს ნაწლავის მუშაობას და ამცირებს მრავალი დაავადების განვითარების რისკს. გარდა ამისა, ბოჭკოვანი კარგია ტვინის ფუნქციონირებისთვის. მასალაში აღნიშნულია, რომ მისი რეგულარული მოხმარება ამცირებს ხანდაზმულთა დემენციის განვითარების რისკს.

ჯანსაღი ბოჭკო გვხვდება მთლიან მარცვლეულის საუზმის მარცვლეულებში, ლობიოში და პარკოსნებში, კანიანად მომზადებულ კარტოფილში, თხილსა და თესლეულში, ახალ ხილსა და ბოსტნეულში, მთლიანი მარცვლეულის პურსა და მაკარონ, ხაზგასმულია სტატიაში.