თვითმფრინავის რაციონის ოთხი ყველაზე საშიში საკვები - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

თვითმფრინავის რაციონის ოთხი ყველაზე საშიში საკვები

ყველაზე მავნეა: რძე, ხორცი - განსაკუთრებით ქათამი და ინდაური, ასევე ბრინჯი.

სწორედ ამ საკვები პროდუქტების არასწორი ან ხანგრძლივი შენახვის შემთხვევაში, შეიძლება წარმოიქმნას ბევრი პათოგენური ბაქტერია, რამაც შეიძლება გამოიწვიოს მოწამვლა.

კიდევ ერთი, მეოთხე პროდუქტი, რომელიც არ არის რეკომენდებული საჰაერო მოგზაურობაში გამოსაყენებლად, ყინულიანი წყალია. ხშირად გადამზიდები იყენებენ გაუფილტრავ ონკანის წყალს. ასეთ სითხეში შემავალი მიკროორგანიზმები შეიძლება საშიში იყოს ადამიანისთვის.

ავიაფრენებისთვის საჭმელი, რესტორნის საკვებისგან განსხვავებით, წინასწარ მზადდება და, შესაბამისად, პროდუქტი შეიძლება არ იყოს ახალი და შეიცავდეს მავნე ბაქტერიებს, ან ზოგჯერ ინახებოდეს კონსერვანტების დამატებით.

ამავდროულად, მგზავრები, როგორც წესი, ამას ვერ გრძნობენ, რადგან აფრენის დროს გემოვნების რეცეპტორების მგრძნობელობა ქვეითდება.