ღვიძლის მუშაობას ციტრუსის წვენი გაგიუმჯობესებთ

რისი მიღწევაც თანამედროვე პირობებში ცოტა გართულებულია.
ამ ნაყენის ყოველდღიური მიღებით იზრდება ნაღველის გამომუშავება, რომელიც საკვების მონელებისათვის აუცილებელია; ის ასევე აკონტროლებს ნაღვლის ჭარბ დინებას, რომ არ დაზიანდეს საკვების მომნელებელი ტრაქტი, განსაკუთრებით - კუჭი.
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ */
ado.slave('adoceanadvertlinegelpmmhkfobb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
1 ლიტრ გაცხელებულ წყალში დაამატეთ ერთი პეშვი პიტნის ფოთოლი და ადუღეთ 5 წუთი, გადმოდგით ქურიდან, გაგრილების შემდეგ დაუმატეთ 2ც ლიმონის, 2ც ფორთოხლის, 1 ც გრეიპფრუტის წვენი, 1 ცალი ლიმონის ცედრა, 2 სუფრის კოვზი თაფლი, კარგად აურიეთ და მიიღეთ თბილი, დილით, ნახევარი საათის შემდეგ დააყოლეთ 1 ჩაის ჭიქა თბილი წყალი. მისი მიღება არ შეიძლება ჭარბი წონის მქონე პირებისათვის, დიაბეტით დაავადებულთა და ორსულებისათვის.