რატომაა სასარგებლო უზმოზე თბილი წყლის დალევა - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რატომაა სასარგებლო უზმოზე თბილი წყლის დალევა

სუფთა წყლის რეგულარული მიღებით შეიძლება დავიცვათ კუჭ-ნაწლავის ტრაქტი სხვადასხვა დაავადებებისაგან. დილით, უზმოზე ერთი ჭიქა თბილი წყალი ორგანიზმში აუცილებელი ბიოქიმიური პროცესების გამშვებად გვევლინება.

წყლის ტემპერატურა შეიძლება იყოს 40-50 გრადუსი. ამ ჩვევის დამკვიდრებისას ადამიანი მალევე შეამჩნევს, რომ საჭმლის მონელება, კუჭუკანა ჯირკვლის, ნაწლავების და ზოგადად მთელი კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის მუშაობა მნიშვნელოვნად გაუმჯობესდება.

წლის ტემპერატურა მნიშვნელოვანია. ცივი ან ოთახის ტემპერატურის წყლის მიღებისას, ორგანიზმს ენერგიის დახარჯვა მოუწევს მის დასაწვავად.

სუფთა თბილი წყალი მაშინვე გადის კუჭს, 12-გოჯა ნაწლავს და ამუშავებს ყველა ორგანოს.

წყალში ლიმონის წვენი დამატებაზე სჯობს თავი შევიკავოთ.