ხრაშუნა გოზინაყი
გადმოდგით და ისევ შედგით. ასე გააკეთეთ სამჯერ. მეოთხე შედგმაზე, როცა თაფლი დაცხრება და მშვიდად დაიწყებს დუღილს, კოვზით ამოიღეთ რამდენიმე წვეთი და ლამბაქზე დააწვეთეთ. აცადეთ გაციება და აზილეთ. თუ თაფლი თითებს შუა ცომივით აგორდა, ჩააყარეთ 500გრ მოხალული, დაჭრილი ნიგოზი. განუწყვეტლივ ურიეთ ხის კოვზით. დაახლოებით 10 წუთის შემდეგ მოაყარეთ ერთი სუფრის კოვზი შაქრის პუდრი, კარგად წამოადუღეთ და ცეცხლიდან გადმოდგით. გადაიღეთ სველ ხის დაფაზე, გააბრტყელეთ და სველი დანით დაჭერით.