ხრაშუნა გოზინაყი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ხრაშუნა გოზინაყი

გადმოდგით და ისევ შედგით. ასე გააკეთეთ სამჯერ. მეოთხე შედგმაზე, როცა თაფლი დაცხრება და მშვიდად დაიწყებს დუღილს, კოვზით ამოიღეთ რამდენიმე წვეთი და ლამბაქზე დააწვეთეთ. აცადეთ გაციება და აზილეთ. თუ თაფლი თითებს შუა ცომივით აგორდა, ჩააყარეთ 500გრ მოხალული, დაჭრილი ნიგოზი. განუწყვეტლივ ურიეთ ხის კოვზით. დაახლოებით 10 წუთის შემდეგ მოაყარეთ ერთი სუფრის კოვზი შაქრის პუდრი, კარგად წამოადუღეთ და ცეცხლიდან გადმოდგით. გადაიღეთ სველ ხის დაფაზე, გააბრტყელეთ და სველი დანით დაჭერით.

ტრადიციული გოზინაყი