თავღია ჭურჭელში პროდუქტების თუშვას არ გვირჩევენ - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

დეკემბერი 2019

თავღია ჭურჭელში პროდუქტების თუშვას არ გვირჩევენ

თავღია ჭურჭელში პროდუქტების თუშვას არ გვირჩევენ
ითვლება, რომ ჩათუშული პროდუქტები, შემწვარისგან განსხვავებით, სასარგებლო თვისებებით გამოირჩევა. მაგრამ საქმე ასე მარტივადაც არ არის. როგორც ტეხასისა და იუტას უნივერსიტეტების კვლევამ აჩვენა, თავღია ჭურჭელში პროდუქტების თუშვისას, ჰაერში ცხიმის მიკროსკოპული ნაწილაკები ხვდება, მათი შესუნთქვისას კი შეიძლება რეალური პრობლემების წინაშე აღმოვჩნდეთ.
მეცნიერები ცხიმს აცხელებდნენ ტაფაზე და აკვირდებოდნენ რა ხდებოდა წყლის დამატებისას. წყლისა და გავარვარებული ზეთის ურთიერთქმედებით ნამდვილი აფეთება ხდება და ცხიმის მრავალი ნაწილაკი ხვდება ჰაერში. ამ თვალსაზრისით განსაკუთრებით სახიფათო ქათამი და ბოსტნეულია, მათში დიდი რაოდენობით წყლის შემცველობის გამო.

ექსპერტებს ძირითადი პრეტენზიები ჩინური სამზარეულოს
მომზადების მეთოდებთან აქვთ (წყალს გავარვარებულ ცხიმში უმატებენ).
მეცნიერების თქმით, მილიონობით ადამიანი კვდება საკუთარ სახლში დაბინძურებული ჰაერის გამო. ექსპერტები იმედოვნებენ, რომ მათი აღმოჩენა ბინებში ახალი თაობის ვენტილაციისა და ფილტრაციის დაპროექტებას შეუწყობს ხელს.

ლალი ჩხიკვაძე
გააკეთეთ კომენტარი
კომენტარი არ გაკეთებულა
რეკომენდებული პროდუქტები
ნერვული სისტემის გაძლიერებისთვის -60აბი
ფასი: 22.9
კარგი მხედველობის და ნერვული სისტემის ხელშეწყობისთვის-60აბი
ფასი: 28.9
მხედველობის ჯანმრთელობისთვის-30აბი
ფასი: 44.9
მხედველობის ჯანმრთელობისთვის -60 აბი
ფასი: 39.9
მსგავსი სიახლეები
ადამიანის ორგანიზმში ორი სახის ცხიმია: თეთრი ანუ "ცუდი" ცხიმი და ყავისფერი ანუ "კარგი" ცხიმი. სწორედ ამ თეთრი ცხიმისაგან
04-11-2019
სტატისტიკას თუ გადავხედავთ, მსოფლიოში გულსისხლძარღვთა დაავადებებით განპირობებული
05-07-2019
ვიტამინები, რომლებსაც ხილი და ბოსტნეული შეიცავს, ჭირვეულები არიან.
05-02-2019
დიეტოლოგია
პრიმატებზე ჩატარებული ექსპერიმენტები მეტყველებს, რომ ხმელთაშუა ზღვის დიეტა იძლევა საშუალებას, რომ შევინარჩუნოთ
იოდის დეფიციტი ადამიანის ჯანმრთელობისთვის ძალიან სახიფათოა. იოდის დონის დაქვეითების აღმოსაფხვრელად ექსპერტები
ჟურნალში Neurology გამოქვეყნდა ახალი კვლევის შედეგები, რომელთა თანახმადაც,_ ტრანსცხიმების ხშირად გამოყენება (მაგალითად კარტოფილი-ფრის)
კატეგორიის სხვა სტატიები
საზაფხულო კოქტეილს უამრავი დადებითი თვისება აქვს. ხილისა და ბოსტნეულის კოქტეილები უფრო უკეთ წმენდს ორგანიზმს,
ჯანდაცვის სფეროში მომუშავე ამერიკელმა ექსპერტებმა განაცხადეს, რომ მომზადებამდე ქათმის უმი ხორცის
სენდვიჩი - ჯონ მონტეგიუ, გრაფი სენდვიჩი ბრიტანეთის ადმირალიტეტს ხელმძღვანელობდა. მან დედამიწის გარშემო
მოხარშული კარტოფილი რომ გემრიელი გამოვიდეს, მარილის გარდა, ხარშვის დროს მწიკვი შაქარიც უნდა დაუმატოთ.
მკურნალის მთავარი რედაქტორი თამარ მამაცაშვილი პასკის საკუთარ რეცეპტს გვიზიარებს და ამ სააღდგომო ტკბილეულის სარგებლიანობაზე გვესაუბრება:
გლიცერინი გლიცერინი უფერო, ბლანტი (სიროფის მაგვარი), მოტკბო გემოს მქონე სითხეა,
ხველის მკურნალობა არა მარტო მედიკამენტებით, არამედ ალტერნატიული საშუალებებითაცაა შესაძლებელი,
ამერიკელი ექსპერტები აქვეყნებენ მასშტაბური კვლევის შედეგებს, რომლებიც ეყრდნობა 80 ათასზე მეტი სიმსივნით დაავადებულის გამოკითხვას.
თმა შედგება ცილისგან (კერატინი) და დამცავი თხელი ფენა კუტიკულისგან. წყლის ზემოქმედების შედეგად თმა ადვილად
საკმარისია ეს 4 ტესტი და მოსაუბრეს გაშლილი წიგნივით წაიკითხავთ - აცხადებენ ტესტის ავტორები.
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად