რომელი პროდუქტები არ უნდა შევინახოთ მაცივარში - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რომელი პროდუქტები არ უნდა შევინახოთ მაცივარში

პური უმჯობესია შევინახოთ მშრალ, კარგად ვენტილირებულ ადგილზე.

ხახვი ისე უნდა შევინახოთ, რომ არ ამოიზარდოს და დალპეს. უფრო მეტიც, მაცივარში ხახვის სუნი შეიძლება სხვა პროდუქტებზეც გადავიდეს. ანალოგიური სიტუაციაა ნიორთან დაკავშირებითაც.

ავოკადო, რომ არ გაფუჭდეს, უნდა შევინახოთ ღია, მუქ პაკეტებში. მაგრამ დასამწიფებლად, უნდა მოვათავსოთ ჯამში ბანანებთან ერთად.

პომიდორი მაცივარში გემოს კარგავს, ამიტომ მისი შენახვა ოთახის ტემპერატურაზეა მიზანშეწონილი.

უკრემო ნამცხვარიც სჯობს თავდახურულ ჭურჭელში შევინახოთ, მაცივრის გარეშე.

ნესვსაც, სანამ გავჭრით, არ სჭირდება მაცივარში შენახვა, მაგრამ გაჭრილ ნესვს უნდა დავაფაროთ ხელსახოცი და მოვათავსოთ მაცივარში. წინააღმდეგ შემთხვევაში მასში ბაქტერიები გამრავლდება.

ლალი ჩხიკვაძე