რამდენი დღე შევინახოთ მაცივარში სხვადასხვა პროდუქტი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რამდენი დღე შევინახოთ მაცივარში სხვადასხვა პროდუქტი

· ადუღებული რძე 1-2 დღე;

· ძეხვი 4 დღე;

· არაჟანი, ნაღები 2 დღე;

· კვერცხი 21 დღე;

· ახალი ხორცი 2 დღე, ფარში 1 დღე, მომზადებული 3-5 დღე;

· რბილი კენკრა, ხილი 2 დღე;

· სალათა 1 დღე;

· ტორტი 2 დღე;

· ცომი 4 დღე.

ეს არის სპეციალისტების ოფიციალური რეკომენდაცია და საუბარია პროდუქტის გამოყენებაზე მისი შეფუთვის გახსნის შემდეგ. მართალია ბევრი ჩვენგანი ამ რეკომენდაციებს არ ითვალისწინებს, მაგრამ ვისაც გასტროენტოროლოგიური პრობლემები აქვს, მათთვის ამ წესების დაცვა მნიშვნელოვანია.

ლალი ჩხიკვაძე