ონკოლოგია

9 პროდუქტი, რომელსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ და პაციენტებსაც ურჩევენ

9 პროდუქტი, რომელსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ და პაციენტებსაც ურჩევენ
სიმსივნისგან 100%-ით ვერც ერთი პროდუქტი ვერ დაგიცავთ, მაგრამ ზოგიერთ მათგანს შეუძლია საგრძნობლად შეამციროს მისი რისკი. ექიმი-ონკოლოგების რჩევაა, ეს კერძები, რაც შეიძლება ხშირად მიიღოთ, იდეალურ შემთხვევაში კი - ყოველდღე, რათა დაავადების რისკი, რაც შეიძლება დაბალი იყოს.

ნიორი

ექიმები გირჩევენ, დაუმატოთ ნიორი თქვენს საყვარელ კერძებს და მიირთვათ ის, რაც შეიძლება ხშირად, რადგან მისი შემცველი ნივთიერება აძლიერებს თქვენს იმუნურ სისტემას. კვლევამ აჩვენა, რომ ნივრის რეგულარული მიღება კუჭის სიმსივნის რისკს 12%-ით ამცირებს.

ბროკოლი

კომბოსტო ბროკოლი ასევე გახლავთ ის სუპერპროდუიქტ, რომელსაც სიმსივნის რისკის შემცირება შეუძლია. მაგრამ
ექიმები გვაფრთხილებენ, რომ მისი მომზადება დაუშვებელია აირღუმელში, რადგან ამ შემთხვევაში ჩვენი ორგანიზმის დამცავი სასარგებლო ნივთიერებების 97% ნადგურდება.


მოცვი

შეიძლება ითქვას, რომ ის ყველაზე სასარგებლო კენკრაა - შეიცავს დიდი რაოდენობით ანტიოქსიდანტებს, ებრძვის სიმსივნურ წარმონაქმნებს. კვლევები აჩვენებს, რომ მოცვი სასარგებლო თვისებებს ინარჩუნებს გამხმარ, გაყინულ თუ მოდუღებულ მდგომარეობაშიც.

ორაგული

ნებისმიერი ცხიმიანი თევზი ძალიან სასარგებლოა: კვირაში მხოლოდ ოთხ ულუფა თევზს შეუძლია სამჯერ შეამციროს ლეიკემიის, მიელომასა და ლიმფომის განვითარების რისკი. გარდა ამისა, ცხიმიანი თევზის რეგულარული მირთმევა აღმოფხვრის საშვილოსნოს კიბოს განვითარების რისკს. განაგრძეთ კითხვა


რეკომენდებული პროდუქტები
ღვიძლის დაცვა -60 აბი
ფასი: 42.9
ამცირებს ქოლესტერინის და ცხიმის დონეს-50მლ
ფასი: 26.9
ხვრინვის საწინააღმდეგო საშუალება-20მლ აეროზოლი
ფასი: 37.4
მენოპაუზის შემდგომ პერიოდისთვის-60აბი
ფასი: 51.9
მსგავსი სიახლეები
არასწორი კვებით გამოწვეული პრობლემები – ეს ის აქტუალური საკითხია, რაც დღეს, თითქმის, ყველას აწუხებს.
12-06-2019
დიდი ხანია მეცნიერული კვლევებით დადასტურებულია, რომ სპორტით დატვირთვა ამცირებს გულ-სისხლძარღვთა
13-06-2019
მეცნიერებმა გამოიგონეს ახალი ანტიბიოტიკი კედარციდინი, რომელსაც ბაქტერიისა და კიბოს
02-06-2019