ონკოლოგია

9 პროდუქტი, რომელსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ და პაციენტებსაც ურჩევენ

9 პროდუქტი, რომელსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ და პაციენტებსაც ურჩევენ
სიმსივნისგან 100%-ით ვერც ერთი პროდუქტი ვერ დაგიცავთ, მაგრამ ზოგიერთ მათგანს შეუძლია საგრძნობლად შეამციროს მისი რისკი. ექიმი-ონკოლოგების რჩევაა, ეს კერძები, რაც შეიძლება ხშირად მიიღოთ, იდეალურ შემთხვევაში კი - ყოველდღე, რათა დაავადების რისკი, რაც შეიძლება დაბალი იყოს.

ნიორი

ექიმები გირჩევენ, დაუმატოთ ნიორი თქვენს საყვარელ კერძებს და მიირთვათ ის, რაც შეიძლება ხშირად, რადგან მისი შემცველი ნივთიერება აძლიერებს თქვენს იმუნურ სისტემას. კვლევამ აჩვენა, რომ ნივრის რეგულარული მიღება კუჭის სიმსივნის რისკს 12%-ით ამცირებს.

ბროკოლი

კომბოსტო ბროკოლი ასევე გახლავთ ის სუპერპროდუიქტ, რომელსაც სიმსივნის რისკის შემცირება შეუძლია. მაგრამ
ექიმები გვაფრთხილებენ, რომ მისი მომზადება დაუშვებელია აირღუმელში, რადგან ამ შემთხვევაში ჩვენი ორგანიზმის დამცავი სასარგებლო ნივთიერებების 97% ნადგურდება.


მოცვი

შეიძლება ითქვას, რომ ის ყველაზე სასარგებლო კენკრაა - შეიცავს დიდი რაოდენობით ანტიოქსიდანტებს, ებრძვის სიმსივნურ წარმონაქმნებს. კვლევები აჩვენებს, რომ მოცვი სასარგებლო თვისებებს ინარჩუნებს გამხმარ, გაყინულ თუ მოდუღებულ მდგომარეობაშიც.

ორაგული

ნებისმიერი ცხიმიანი თევზი ძალიან სასარგებლოა: კვირაში მხოლოდ ოთხ ულუფა თევზს შეუძლია სამჯერ შეამციროს ლეიკემიის, მიელომასა და ლიმფომის განვითარების რისკი. გარდა ამისა, ცხიმიანი თევზის რეგულარული მირთმევა აღმოფხვრის საშვილოსნოს კიბოს განვითარების რისკს. განაგრძეთ კითხვა


რეკომენდებული პროდუქტები
მხედველობის ჯანმრთელობისთვის -60 აბი
ფასი: 39.9
მენოპაუზის შემდგომ პერიოდისთვის-56აბი
ფასი: 60.5
ღვიძლის დაცვა -60 აბი
ფასი: 42.9
კარგი მხედველობის და ნერვული სისტემის ხელშეწყობისთვის-60აბი
ფასი: 28.9
მსგავსი სიახლეები
ონკოლოგიური დაავადებები საქართველოში, ისე როგორც მთელ მსოფლიოში, აქტუალურ პრობლემად რჩება.
16-09-2019
ქალის რძე გამოირჩევა უნიკალური შემადგენლობით. მხოლოდ ის შეიცავს ელემენტს, რომელიც კიბოს
05-09-2019
ჯანსაღი კვების სპეციალისტები ამ დარგის ბრიტანელ ექსპერტებთან ერთად მიიჩნევენ, რომ 40 წლის შემდეგ ორგანიზმში
12-08-2019