9 პროდუქტი, რომელსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ და პაციენტებსაც ურჩევენ - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

9 პროდუქტი, რომელსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ და პაციენტებსაც ურჩევენ

შეამციროს მისი რისკი. ექიმი-ონკოლოგების რჩევაა, ეს კერძები, რაც შეიძლება ხშირად მიიღოთ, იდეალურ შემთხვევაში კი - ყოველდღე, რათა დაავადების რისკი, რაც შეიძლება დაბალი იყოს.

ნიორი

ექიმები გირჩევენ, დაუმატოთ ნიორი თქვენს საყვარელ კერძებს და მიირთვათ ის, რაც შეიძლება ხშირად, რადგან მისი შემცველი ნივთიერება აძლიერებს თქვენს იმუნურ სისტემას. კვლევამ აჩვენა, რომ ნივრის რეგულარული მიღება კუჭის სიმსივნის რისკს 12%-ით ამცირებს.

ბროკოლი

კომბოსტო ბროკოლი ასევე გახლავთ ის სუპერპროდუიქტ, რომელსაც სიმსივნის რისკის შემცირება შეუძლია. მაგრამ ექიმები გვაფრთხილებენ, რომ მისი მომზადება დაუშვებელია აირღუმელში, რადგან ამ შემთხვევაში ჩვენი ორგანიზმის დამცავი სასარგებლო ნივთიერებების 97% ნადგურდება.

მოცვი

შეიძლება ითქვას, რომ ის ყველაზე სასარგებლო კენკრაა - შეიცავს დიდი რაოდენობით ანტიოქსიდანტებს, ებრძვის სიმსივნურ წარმონაქმნებს. კვლევები აჩვენებს, რომ მოცვი სასარგებლო თვისებებს ინარჩუნებს გამხმარ, გაყინულ თუ მოდუღებულ მდგომარეობაშიც.

ორაგული

ნებისმიერი ცხიმიანი თევზი ძალიან სასარგებლოა: კვირაში მხოლოდ ოთხ ულუფა თევზს შეუძლია სამჯერ შეამციროს ლეიკემიის, მიელომასა და ლიმფომის განვითარების რისკი. გარდა ამისა, ცხიმიანი თევზის რეგულარული მირთმევა აღმოფხვრის საშვილოსნოს კიბოს განვითარების რისკს. განაგრძეთ კითხვა