ჩაის მოყვარულებს ტვინში დამახასიათებელი ცვლილებები აღენიშნებათ

მეცნიერებმა შეკრიბეს ჯანმრთელი ხანდაზმული ადამიანების ორი ჯგუფი. მოხალისეები ჯგუფებად დაყვეს ჩაის მოხმარების სიხშირის მიხედვით.
სპეციალისტებს აინტერესებდათ ადამიანების ტვინის ქსელის სტრუქტურული და ფუნქციური თავისებურებები.
აღმოჩნდა, რომ ჩაის მოხმარება იწვევდა ტვინის ნახევარსფეროებს შორის სტრუქტურული ასიმეტრიის დათრგუნვას. ფუნქციურ ასიმეტრიაზე ჩაი არ მოქმედებდა. საზოგადოდ, ტვინის ნეირონული ქსელის ორგანიზაციის უკან მდგომი სტრუქტურა უფრო ეფექტური ხდებოდა.
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ */
ado.slave('adoceanadvertlinegelpmmhkfobb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
ჩაის სასარგებლო თვისებებზე ექსპერტები უკვე დიდი ხანია საუბრობენ. მნიშვნელოვანია ასევე ჩაის მომზადების მეთოდიც. როგორც კვლევამ აჩვენა, მწვანე ჩაი უნდა მომზადდეს ბუტილირებული წყლით.
ეს ჩაის ყველა სასარგებლო თვისების შენარჩუნების საშუალებას იძლევა. ამასთან, ანტიოქსიდანტების რაოდენობა სასმელში თითქმის ორჯერ იზრდება. ჩვეულებრივი წყლით მომზადებულ ჩაის უფრო გაჯერებული გემო აქვს.