ყველა პროდუქტი როდი მიდის სპირტიან სასმელთან - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ყველა პროდუქტი როდი მიდის სპირტიან სასმელთან

სხვა დამარინადებული ბოსტნეულით წახემსება. ძირითად საშიშროებას წარმოადგენს ძმარი, რომელიც აღიზიანებს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის ლორწოვან გარსს.

თუ ამას დაემატება ალკოჰოლიც, იზრდება ანთების განვითარების რისკი. ძლიერდება კუჭ-ნაწლავის ტრაქტში სპირტიანი სასმლის შეწოვაც. ანალოგიურ ეფექტს ახდენს ცხარე პროდუქტები. ამგვარი ერთობლიობის რეგულარული მიღებისას იზრდება გასტრიტის, ეროზიისა და კუჭის წყლულის განვითარების რისკი.

ექიმები გვირჩევენ დამარინადებული ბოსტნეულის მიღებისგან თავის შეკავებას და მის შეცვლას მჟავე კომბოსტოთი. აღნიშნული პროდუქტი გამოირჩევა მეთიონინის შემცველობით. ეს ნაერთი ხელს უშლის წყლულის განვითარებას და ახორცებს კუჭის ლორწოვან გარსს.

ქინძი, მწვანე ხახვი, სალათის ფურცლები და სხვა მწვანილი, თავის მხრივ, შესანიშნავი აბსორბენტია ალკოჰოლისა და კერძის ცხიმისათვის.