მოგესალმებით, როგორც ეხომ მითხრა ვარ 6 კვირის ორსუ... | ორსულობა - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

ოქტომბერი 2019
0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ორსულობა

კატეგორია - ორსულობა

27-10-2012

-მოგესალმებით, როგორც ეხომ მითხრა ვარ 6 კვირის ორსული ნაყოფის გულისცემა 119 იყო და ძალიან დაბალია შეიძლება შეწყდესოო.. მეორე დღეს დამიბარეს და უკვე აღარ იყო გულისცემა და გამოფხეკა დაგჭირდებაო,მაინტერესებს რამდენად სიმართელს შეესაბამება ასე მალე შეწყვეტა გულისცემის,?თუ შეიძლება მალე მიპასუხეთ გმადლობთ

პასუხი
-მე-6-8 კვირაზე გულისცემის სიხშირე ნორმაში 110-130 დარტყმაა, ცუდი პროგნოზული ნიშნებია გულის რითმის შენელება 85-100 დარტყმამდე და გახშირება 200 დარტყმაზე მეტად. აუცილებელია კვლავ გადამოწმდეს მდგომარეობა და ამის შემდეგ გადაწყვეტილების მიღება (გადამოწმება ხდება 5-7 დღიანი ინტერვალებით).
გინეკოლოგთან კონსულტაციაზე ჩაწერისთვის დაგვიკავშირდით 577 12 04 66
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
კლიმაქსი (მენოპაუზა) ქალებს აშინებთ. შიშს იწვევს კლიმაქსის თანმხლები უსიამოვნო მოვლენები.
თანამედროვე ადამიანის ცხოვრების წესი ჯანმრთელობისთვის უფრო მავნე და საზიანოა. მუდმივი სტრესის, სრულფასოვანი
ამ სიაში აღმოჩნდა დაბალკალორიული ჩინური კომბოსტო, რომელიც მდიდარია კალციუმით, უჯრედისითა და
ხშირად კითხულობენ, ასუქებს თუ არა კარალიოკი ან შეიძლება თუ არა ხურმის ან კარალიოკის ღამით ჭამა.
ხველა ოჯახის ექიმთან მიმართვის ერთ-ერთი ყველაზე ხშირი მიზეზია როგორც მოზრდილებში, ასევე ბავშვებში.
მეცნიერულად დადასტურებულია, რომ ნიორი კეთილისმყოფელ გავლენას ახდენს სისხლის შედგენილობაზე, აფერხებს
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად