კუჭ-ნაწლავის დაავადებების დროს შემწვარ მოხრაკული ... | დიეტოლოგია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - დიეტოლოგია

კატეგორია - დიეტოლოგია

27-07-2021

-კუჭ-ნაწლავის დაავადებების დროს შემწვარ მოხრაკული არ შეიძლებაო და დუხინკაში შემწვარი ქათამი და დუნხოკანსი შემწვარი პერაშკებიც გააღიზიანებს მდგომარეობას?მაგალითად ფოლგაში რომ გავახვიო ქათამი და ისე შევწვა.ტაფაზე არა ასევე პერაშკები დავდო ჟარუნაზე გადავუსვა ოდნავ ზეთი და გამოვაცხო

პასუხი
-ფოლგაში გამომცხვარი ქათმის ფილე ან ქათამი კანის გარეშე შეგიძლიათ მიირთვათ. რაც შეეხება ღვეზელს, რემისიის ფაზაში უცხიმო შეგიძლით მიირთვათ, მაგრამ ახლადგამომცხვარი არა.
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
დაბერების კვალად, ადამიანის ორგანიზმში საჭმლის მომნელებელი ჯირკვლებისა და ნაწლავების ფუნქცია თანდათანობით ქვეითდება.
აკნეს განვითარებაზე მოქმედებს: გენეტიკურ განწყობა, ჰორმონული ცვლილებები, ბაქტერიების ჭარბი ზრდა,
ცნობილია, რომ სტრესის ფონზე ადამიანს შეიძლება შეუმცირდეს თმის რაოდენობა.
იმპლანტებზე საუბრისას, პირველ რიგში, ესთეტიკური მოტივაცია რომ გვახსენდება, გასაკვირი არ არის.
ნებისმიერ ქალს უჭირს იმასთან შეგუება, რომ, ადრე თუ გვიან, მის მომხიბვლელობას ასაკი თავის კვალს დააჩნევს.
კვებას უდიდესი მნიშვნელობა აქვს როგორც სიმსივნის აღმოცენების, ასევე მისი განვითარების პროფილაქტიკაში.
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად