მოგესალმებით.ვარ 8კვირის ორსული,რაც ეხოსკოპიურად დ... | ორსულობა - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

აპრილი 2021

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ორსულობა

კატეგორია - ორსულობა

commerce
24-02-2019

მოგესალმებით.ვარ 8კვირის ორსული,რაც ეხოსკოპიურად დადასტურდა როცა 6კვირის და 5დღის ვიყავი,ასევე დაფიქსირდა გულისცემაც,მოკლედ იმ დღიდან რაც გავიგე ორსულად ვარ,მკერდი მქონდა ჰადიდბული,გამაგრებული,მგრძნობელობა მომატებული,ორსულობა მიდის ნორმალურად,არ მაქვს არც გამონადენი და არც ტკივილი(მეორე ორსულობაა 6წლის ბავშვი მყავს),მგრამ მკერდი თითქოს მოეშვა,არც ისეთი მგრძლობელობა მაქვს,ეს ხომ არ ნიშნავს ორსულობის შეწყვეტას?ბაკურიანში ვარ და ეხოზე ვერ მივდივარ,ოქნებ მიპასუხოთ.

პასუხი
- თუ მკერდი საგრძნობლად მოეშვა და მგძნობელობა დაქვეითდა, ეს შეიძლება მიუთითებდეს პროგესტერონის დეფიციტზე, რაც შესაძლოა გახდეს ორსულობის შეწყვეტის მიზეზი, თუ დროულად არ მიმართავთ ექიმს. 
ეს არის ვარაუდი და მის დასადასტურებლად საჭიროა პროგესტერონის ანალიზი და ექოსკოპიური კვლევა.
გინეკოლოგთან კონსულტაციაზე ჩაწერისთვის დაგვიკავშირდით 577 12 04 66
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
2020 წელს არაერთი კვლევა ჩატარდა და დადგინდა, რომ ზოგიერთი პრობიოტიკი, სასარგებლო ბაქტერია, ორგანიზმს წონის კლებაში ეხმარება.
მსოფლიო ჯანდაცვის ორგანიზაციის რეკომენდაციით, ადამიანმა თევზი კვირაში ორჯერ უნდა მიიღოს.
ონკოლოგებისათვის კარგად არის ცნობილი, რომ იმუნოთერაპიაზე შვეიცარიაში დიდ იმედებს ამყარებენ.
თუ მეხსიერების პრობლემები გაწუხებთ, გამოიყენეთ გინგკო ბილობა თქვენს სასარგებლოდ.
ძილი და მასთან დაკავშირებული პრობლემები მსოფლიო მოსახლეობის ძალიან დიდ ნაწილს აწუხებს.
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად