ჩემი მეუღლე არის 34 წლის.აქვს დაბალი ტემპერატურებ... | მამაკაცი - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

იანვარი 2021

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - მამაკაცი

კატეგორია - მამაკაცი

14-09-2018

- ჩემი მეუღლე არის 34 წლის.აქვს დაბალი ტემპერატურები. დილიტ აქვს 35 გრადუსი. ხოლო სახამოს სამსახურის მერე როცა მოდის ვუზომავ სიცხეს და აქვს 35,7. გავიკეთეთ tsh ft4 ანალიზი დაპასუხი მივიხეთ: tsh-ნორმა 0.3-4.0სე/ლ შედეგი 0.41 . ხოლო ft4- ნორმა 0.8-2.2 ნგ/მლ შედეგი 0.82. მაინტრერესებს მონაცემი დაბალ ზხვართან ახლოს რომ არის თუ საჭიროებს მკურნალობას.

პასუხი
- ჩვენი რჩევაა, გადაამოწმეთ მაჩვენებლები და აჩვენეთ ენდოკრინოლოგს.

კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
ნიგოზი გულისთვის განსაკუთრებულად სასარგებლო პროდუქტადაა აღიარებული.
ღვიძლი ის ორგანოა, რომელიც მრავალ, მნიშვნელოვან ფუნქციას ასრულებს. ამიტომ მის დასაცავად ყველაფერი უნდა გავაკეთოთ.
შაქარი და ცხიმები წარმოადგენს ძირითად საწვავს, რომელიც კვებავს სხეულის თითოეულ უჯრედს.
როგორც ოქსფორდის უნივერსიტეტის კვლევამ აჩვენა, თაფლი, ტრადიციულ პრეპარატებზე
პირველი კლასი და სასკოლო ადაპტაცია - სასკოლო ადაპტაციის გასავლელად მშობლებს რჩევებს აძლევს
ადამიანის ხერხემალს ყოველდღიურად დიდი დატვირთვა ადგება, შესაბამისად,
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად