კითხვა-პასუხი - ქირურგია - მკურნალი.გე
რუბრიკები
ოჯახის მკურნალის ანონსი
დეკემბერი 2018
კითხვა-პასუხი
0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ქირურგია
კატეგორია - ქირურგია
commerce
22-06-2018
გამარჯობა, კომპ.ტომოგრაფიის ოსტეომა წერია დასკვნაში და მაინტერესებს არის თუ არა ისეთი ადგილი რომ საჭირო იყოს ოპერაციული ჩარევა, 2 წლის წინანდელ დასკვნაში,რომელიც სხვა მიზეზის გამო გადავიღე მაგტინო-რეზონანსული იქ არაფერი ეწერა ოსტეომაზე და შესაძლებელი იყო თუ არა 2 წელიწადში გაზრდილიყო ან ვერ დაენახათ მაგნიტო-რეზონანსულზე? თქვენი რჩევა როგორი იქნება რჩევის სახით რომ მითხრათ და არა დანიშნულების რათქმაუნდა. მადლობა. მამრ.22წ.
პასუხი
- თუ 2 წლის წინ გაიკეთეთ აგნიტურ-რეზონანსული ტომოგრაფია, აუცილებლად გექნებათ ძველი ფირები და ჩანაწერები დისკზე. უნდა მიუტანოთ ეს ჩანაწერები ონკოლოგს, რომელმაც უნდა მართოს თქვენი მდგომარეობა და დააკვირდეს დინამიკაში პრობლემას. ონკოლოგი გადაწყვეტს ასევე, საჭიროა თუ არა ოპერაციული ჩარევა - ეს დამოკიდებულია კლინიკურ სურათზე და დაავადების დინამიკაზე.
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
24 ივლისი 2018
დიდი ხანია ცნობილია, რომ ფეხშიშველი სიარული ბრტყელტერფიანობის, ტერფის კუნთების ატროფიის და
13 ივნისი 2017
შფოთვის შეტევა, უეცარი გამოვლინების გამო, „მკურნალობას“ ძნელად ექვემდებარება. ამ დროს ადამიანი კარგავს საკუთარ სხეულზე
მარიხუანას მომხმარებლები ინსულტისა და გულის უკმარისობის განვითარების მომატებული რისკის ქვეშ
აბუსალათინის ზეთი საფაღარათო საშუალებებს მიეკუთვნება. საფაღარათო ეფექტი, როგორც წესი, ვითარდება