ზამთრისთვის ვამზადებთ პომიდვრის და წიწაკის წნილს ... | ტოქსიკოლოგია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

თებერვალი 2019

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ტოქსიკოლოგია

კატეგორია - ტოქსიკოლოგია

18-08-2017

-გამარჯობათ ზამთრისთვის ვამზადებთ პომიდვრის და წიწაკის წნილს სტერილიზაციის გარეშე დიდ ვედროში ვაწყობთ ბოსტნეულს და ცივ მარილიან წყალს ვასხამთ და თავსახურს ვაფარებთ.მაინტერესებს ამგვარად მომზადებული წნილსაც შეუძლია ბოტულიზმის გამოწვევა? ანუ როცა სტერილიზაციას არ ვიყენებთ?და მაინტერესებს დამზადებიდან რამდენ ხანში აქტიურდება არსებობის შემთხვევაში ეს ბაქტერია?

პასუხი
- თუ არ ახუფავთ თავს, მაშინ  ამგვარად მომზადებული მწნილი ბოტულიზმის თვალსაზრისით არაა საშიში.
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
მაღალცხიმიანი და დაბალნახშირწყლოვანი დიეტა - LCHF: გახდომა სიამოვნებით - ეს დიეტა წვავს ცხიმებს.
არტერიულ ჰიპერტენზიასთან ბრძოლაში დიდი მნიშვნელობა აქვს ცხოვრების ჯანსაღ წესსა და რაციონალურ კვებას.
ექიმები დიდი ხანია ეძებენ უსაფრთხო დიეტას მოხუცებულთათვის, რომელიც უზრუნველყოფს ჭარბი წონის
ამერიკელმა მეცნიერმა და ექიმმა ბროდა ოტო ბარნსმა ენდოკრინოლოგიაში ჩატარებულ საინტერესო კვლევებზე დაყრდნობით აღმოაჩინა, რომ
სპეციალისტები არაერთხელ ამტკიცებდნენ, რომ სოციალური ქსელები იწვევს დეპრესიას, აქვეითებს ძილის ხარისხს, თვითშეფასებას.
იაპონიაში, ყველა მოქალაქე 40-დან 75 წლამდე, ვალდებულია წელის გარშემოწერილობის ზომა განისაზღვროს.
„ბოროტების ერთ-ერთი გამოვლინებაა აბორტი, როდესაც მკვლელობას მანიპულაცია ეწოდება, მკვლელს – დამსახურებული ექიმი, – ამის შესახებ