უკვე 5 წელია მაქვს დაბალი სიცხეები 37-37.4.მანტუს ... | ფტიზიატრია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

ოქტომბერი 2019

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - ფტიზიატრია

კატეგორია - ფტიზიატრია

27-10-2012

-უკვე 5 წელია მაქვს დაბალი სიცხეები 37-37.4.მანტუს სინჯმა აჩვენა 15მმ.ფილტვის რეტგენის მიხედვით არანაირი ტუბერკულიოზის ნიშნები არ არის.ხველა არ მაქვს,ოფლიანობა არ მაქვს.შეიძლება მარტო მანტუს სინჯით ვიმსჯელოთ ტუბერკულიოზის არსებობაზე?მითხრეს რომ სეფსისის ცენტრში არის რაღაც აპარატი, რომელიც სისხლით სინჯავს ტუბერკულიოზსო.თქვენ თუ გაქვთ ინფორმაცია,რამდენად უტყუარია ეს აპარატი?თუ შეიძლება იყოს ორგანიზმში ტუბერკულიოზი და რედგენში არ გამოჩნდეს?

პასუხი
-აპარატის თაობაზე ინფორმაციას არ ვფლობთ. რაც შეეხება მანტუს სინჯის პასუხს, შესაძლოა ორგანიზმში გააქტიურებული იყოს მიკობაქტერია და პათოლოგიური პროცესის საწყის ეტაპზე ეს რენტგენოგრაფიული კვლევისას არ გამოვლინდეს.

კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
თანამედროვე ადამიანის ცხოვრების წესი ჯანმრთელობისთვის უფრო მავნე და საზიანოა. მუდმივი სტრესის, სრულფასოვანი
ამ სიაში აღმოჩნდა დაბალკალორიული ჩინური კომბოსტო, რომელიც მდიდარია კალციუმით, უჯრედისითა და
გახდომისათვის არაა საჭირო შიმშილი. საკმარისია შევარჩიოთ სწორი პროდუქტი. დიეტის გარეშე, სრულფასოვანი კვების
ხშირად კითხულობენ, ასუქებს თუ არა კარალიოკი ან შეიძლება თუ არა ხურმის ან კარალიოკის ღამით ჭამა.
ხველა ოჯახის ექიმთან მიმართვის ერთ-ერთი ყველაზე ხშირი მიზეზია როგორც მოზრდილებში, ასევე ბავშვებში.
მეცნიერულად დადასტურებულია, რომ ნიორი კეთილისმყოფელ გავლენას ახდენს სისხლის შედგენილობაზე, აფერხებს
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად