რატომ უნდა დავიწყოთ დილა ლიმონიანი წყლითროგორ გავანადგუროთ სახლის პირობებში ფაროსანა როგორ აპირებენ ექიმები სიმსივნის პროგნოზირებას 9 სანელებელი, რომელიც ტვინის ფუნქციონირებას აუმჯობესებს ნიახურისა და კიტრის კოქტეილი ორგანიზმის დეტოქსიკაციისთვის
- იოდიზირებული მარილის სადილში გამოყენება თუ შეიძლება? გაცხელებით რაიმე ხომ არ იცვლება? და საერთოდ, სასურველი თუ არის მხოლოდ იოდიზირებული მარილის მოხმარება კულინარიაში და ჩვეულებრივის ამოღება?
პასუხი
- თერმული დამუშავება იოდის ოდენობას ამცირებს. გამოსავალი ერთადერთია: იოდიანი მარილი მზა კერძს უნდა დავუმატოთ. მარილმა არ უნდა იდუღოს, თორემ მასში შემავალი იოდი დაიკარგება. აღნიშნულ საკითხზე დეტალური ინფორმაცია შეიძლება მიიღოთ, თუ წაიკითხავთ ლალი ჩხიკვაძის ინტერვიუს დავით მეტრეველთან “იოდის დეფიციტის პროფილაქტიკა”.