იოდიზირებული მარილის სადილში გამოყენება თუ შეიძლე... | რჩევები - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - რჩევები

კატეგორია - რჩევები

27-06-2010

- იოდიზირებული მარილის სადილში გამოყენება თუ შეიძლება? გაცხელებით რაიმე ხომ არ იცვლება? და საერთოდ, სასურველი თუ არის მხოლოდ იოდიზირებული მარილის მოხმარება კულინარიაში და ჩვეულებრივის ამოღება?

პასუხი
- თერმული დამუშავება იოდის ოდენობას ამცირებს. გამოსავალი ერთადერთია: იოდიანი მარილი მზა კერძს უნდა დავუმატოთ. მარილმა არ უნდა იდუღოს, თორემ მასში შემავალი იოდი დაიკარგება. აღნიშნულ საკითხზე დეტალური ინფორმაცია შეიძლება მიიღოთ, თუ წაიკითხავთ ლალი ჩხიკვაძის ინტერვიუს დავით მეტრეველთან “იოდის დეფიციტის პროფილაქტიკა”.

კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
ედინბურგის უნივერსიტეტის მკვლევარების განცხადებით, კანის სიჯანსაღისა და ახალგაზრდობის შენარჩუნების
გადაცემაში "თქვენი კლინიკა" მოისმენთ 7 აკრძალვას, რომელთა
მოცხარმა ონკოლოგების ყურადღება მიიპყრო. კვლევამ აჩვენა, რომ ამ კენკრას შეუძლია კიბოს უჯრედებთან ბრძოლა.
ექსეტერის უნივერსიტეტში შეადგინეს უკანასკნელი 10 წლის მანძილზე დედამიწის ატმოსფერული დაბინძურების რუქა.
როგორც ოქსფორდის უნივერსიტეტის კვლევამ აჩვენა, თაფლი, ტრადიციულ პრეპარატებზე
პირველი კლასი და სასკოლო ადაპტაცია - სასკოლო ადაპტაციის გასავლელად მშობლებს რჩევებს აძლევს
ადამიანის ხერხემალს ყოველდღიურად დიდი დატვირთვა ადგება, შესაბამისად,
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად