იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით... | დიეტოლოგია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

დეკემბერი 2020
0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - დიეტოლოგია

კატეგორია - დიეტოლოგია

19-06-2010

- იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით ცილები და ვიტამინები, რომელი გზა არის მისი მომზადებისთვის შედარებით უფრო ეფექტური - მისი წყალში მოხარშვა, ელექტროღუმელის გამოყენება თუ შეწვა?

პასუხი
- მთავარია, ხორცი იყოს ხარისხიანი, იგი ნებისმიერი სახით გაკეთებული შეგიძლიათ მიირთვათ, რასაკვირველია თუ რაიმე დაავადების გამო არ გეკრძალებათ შემწვარ-მოხრაკული ან ხორცის ნახარშები. დიეტოლოგიური თვალსაზრისით უფრო სასარგებლოა მოხარშული მჭლე ხორცი, ვიდრე შემწვარი ხორცეული. უპირატესობა ხორცის წვნიანს და ორთქლზე მომზადებულ კატლეტებს მიანიჭეთ. დაბოლოს, ყოველდღე ხორცეული კერძის ჭამას არ გირჩევთ.
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
ნიგოზი გულისთვის განსაკუთრებულად სასარგებლო პროდუქტადაა აღიარებული.
ღვიძლი ის ორგანოა, რომელიც მრავალ, მნიშვნელოვან ფუნქციას ასრულებს. ამიტომ მის დასაცავად ყველაფერი უნდა გავაკეთოთ.
შაქარი და ცხიმები წარმოადგენს ძირითად საწვავს, რომელიც კვებავს სხეულის თითოეულ უჯრედს.
როგორც ოქსფორდის უნივერსიტეტის კვლევამ აჩვენა, თაფლი, ტრადიციულ პრეპარატებზე
პირველი კლასი და სასკოლო ადაპტაცია - სასკოლო ადაპტაციის გასავლელად მშობლებს რჩევებს აძლევს
ადამიანის ხერხემალს ყოველდღიურად დიდი დატვირთვა ადგება, შესაბამისად,
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად