იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით... | დიეტოლოგია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - დიეტოლოგია

კატეგორია - დიეტოლოგია

19-06-2010

- იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით ცილები და ვიტამინები, რომელი გზა არის მისი მომზადებისთვის შედარებით უფრო ეფექტური - მისი წყალში მოხარშვა, ელექტროღუმელის გამოყენება თუ შეწვა?

პასუხი
- მთავარია, ხორცი იყოს ხარისხიანი, იგი ნებისმიერი სახით გაკეთებული შეგიძლიათ მიირთვათ, რასაკვირველია თუ რაიმე დაავადების გამო არ გეკრძალებათ შემწვარ-მოხრაკული ან ხორცის ნახარშები. დიეტოლოგიური თვალსაზრისით უფრო სასარგებლოა მოხარშული მჭლე ხორცი, ვიდრე შემწვარი ხორცეული. უპირატესობა ხორცის წვნიანს და ორთქლზე მომზადებულ კატლეტებს მიანიჭეთ. დაბოლოს, ყოველდღე ხორცეული კერძის ჭამას არ გირჩევთ.
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
დიეტოლოგია
ედინბურგის უნივერსიტეტის მკვლევარების განცხადებით, კანის სიჯანსაღისა და ახალგაზრდობის შენარჩუნების
გადაცემაში "თქვენი კლინიკა" მოისმენთ 7 აკრძალვას, რომელთა
მოცხარმა ონკოლოგების ყურადღება მიიპყრო. კვლევამ აჩვენა, რომ ამ კენკრას შეუძლია კიბოს უჯრედებთან ბრძოლა.
ექსეტერის უნივერსიტეტში შეადგინეს უკანასკნელი 10 წლის მანძილზე დედამიწის ატმოსფერული დაბინძურების რუქა.
როგორც ოქსფორდის უნივერსიტეტის კვლევამ აჩვენა, თაფლი, ტრადიციულ პრეპარატებზე
პირველი კლასი და სასკოლო ადაპტაცია - სასკოლო ადაპტაციის გასავლელად მშობლებს რჩევებს აძლევს
ადამიანის ხერხემალს ყოველდღიურად დიდი დატვირთვა ადგება, შესაბამისად,
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად