იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით... | დიეტოლოგია - მკურნალი.გე

რუბრიკები

ოჯახის მკურნალის ანონსი

ივლისი

კითხვა-პასუხი

0
უფასო კითხვა
0
ფასიანი კითხვა
კითხვა-პასუხი - დიეტოლოგია

კატეგორია - დიეტოლოგია

19-06-2010

- იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით ცილები და ვიტამინები, რომელი გზა არის მისი მომზადებისთვის შედარებით უფრო ეფექტური - მისი წყალში მოხარშვა, ელექტროღუმელის გამოყენება თუ შეწვა?

პასუხი
- მთავარია, ხორცი იყოს ხარისხიანი, იგი ნებისმიერი სახით გაკეთებული შეგიძლიათ მიირთვათ, რასაკვირველია თუ რაიმე დაავადების გამო არ გეკრძალებათ შემწვარ-მოხრაკული ან ხორცის ნახარშები. დიეტოლოგიური თვალსაზრისით უფრო სასარგებლოა მოხარშული მჭლე ხორცი, ვიდრე შემწვარი ხორცეული. უპირატესობა ხორცის წვნიანს და ორთქლზე მომზადებულ კატლეტებს მიანიჭეთ. დაბოლოს, ყოველდღე ხორცეული კერძის ჭამას არ გირჩევთ.
კომენტარები
დაამატეთ კომენტარი
მსგავსი კითხვები
მამობის მსურველი მამაკაცებისთვის ჩასახვის შანსი იზრდება კარგი ძილის შემთხვევაში. რეკომენდებულია დასაძინებლად დაწოლა 22:30 საათზე.
საკვების მონელების პროცესის ამა თუ იმ რგოლის მოშლისას,
არსებობს უამრავი კოსმეტიკური პროდუქტი, რომლებიც მსხლის ინგრედიენტებსაც შეიცავს.
მზის მცხუნვარე სხივები უარყოფითად მოქმედებს თმის სიჯანსაღესა და შესახედაობაზე.
+
გახდი რეკომენდებული ექიმი
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
გახდი რეკომენდებული კლინიკა
თუ გსურთ ერთის გარდა რამოდენიმე კლინიკის მითითება დააწექით ღილაკს.
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად
+
შეტყობინება წარმატებით გაიგზავნა !
მკურნალის რედაქცია დაგიკავშირდებათ ტექნიკური დეტალების შესათანხმებლად