რატომ უნდა დავიწყოთ დილა ლიმონიანი წყლითროგორ გავანადგუროთ სახლის პირობებში ფაროსანა როგორ აპირებენ ექიმები სიმსივნის პროგნოზირებას 9 სანელებელი, რომელიც ტვინის ფუნქციონირებას აუმჯობესებს ნიახურისა და კიტრის კოქტეილი ორგანიზმის დეტოქსიკაციისთვის
- იმისათვის, რომ ხორცში შენარჩუნდეს მეტი რაოდენობით ცილები და ვიტამინები, რომელი გზა არის მისი მომზადებისთვის შედარებით უფრო ეფექტური - მისი წყალში მოხარშვა, ელექტროღუმელის გამოყენება თუ შეწვა?
პასუხი
- მთავარია, ხორცი იყოს ხარისხიანი, იგი ნებისმიერი სახით გაკეთებული შეგიძლიათ მიირთვათ, რასაკვირველია თუ რაიმე დაავადების გამო არ გეკრძალებათ შემწვარ-მოხრაკული ან ხორცის ნახარშები. დიეტოლოგიური თვალსაზრისით უფრო სასარგებლოა მოხარშული მჭლე ხორცი, ვიდრე შემწვარი ხორცეული. უპირატესობა ხორცის წვნიანს და ორთქლზე მომზადებულ კატლეტებს მიანიჭეთ. დაბოლოს, ყოველდღე ხორცეული კერძის ჭამას არ გირჩევთ.