/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.C1 */
ado.slave('adoceanadvertlinegerbrkgwogih', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A1 */
ado.slave('adoceanadvertlinegeuakedjfski', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.A2 */
ado.slave('adoceanadvertlinegelpqjfspjnr', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.B1 */
ado.slave('adoceanadvertlinegeocirjtildc', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
-დიდხანს და აკვირდოთ და და ადგინეთ რომ ის პროდიქტები რომლებიც შედარებით მეტ სისველეს შეიხავენ ანუ წყალს მწყენს.მექმნება პრობლემა ზოგი მიცელს მტკენს ზოგჯწრ წმევა მეწევა ზოგჯწრ მჟაბიანობა მემატება.ზოგჯწრ ჰადანეტებული წყირვილის გამხსა მიჩნდება.იმეტეაად კი მკავიანობას მიმატებს.მარატქლია პრობლემა მაქვს საჭმლისონელებია ფაქტია მაგრამ მე მაინტერესებს რა კავშირშია სველი პროდიქტები საჭმლისონელებია სოსტემის გაღოზიანებასთქნ?შეძლებთ ეს რომ ამკხსნათ?თუნდაც ბთქვად ერთ მაგალოთს მოგიყვანთ. კარტოფილი.რომელოც მეტ სიაველეს აიხავს და ნაკლებ ცხომს იყხოვს მომზადებისას ანუ თინსაც მკხარშვისას ნაკლები ცხიმის დამატებას იყხოვს იფრომვმებს მკავიანობას მიმატებს ვიდრე ის რომელოც მშრალია როცა მოხარშავ იშლება ეგრევე და ბევრ ცხიმის მოახმას იყხოვს ეს იფრო მრჰება მერჰება....ან ჰრეჩიხა ვთქვად თუ ბოლომდე გამოვაშრე ხარშვის დროს და ლამის ჩაკრობამდე მოვოყვანე ქვაბში ომას რომ ცხომაობასხაბ ცოტას და ბჭამ მერჰება და თუ ცოტა მაინც სულ ოდნავ მაონც დავიტივე სისვწლე თინდაც 1ჩაის კოვზი ის მერე მკავიანობას მინატებს.შეგიძლიათ ეს მომენტონახანათ?ზოგადათ ეს მომენტი.არგყხ9ვთ არ. ხემს დიაგნოზს და არც მკირნალობას.
-ჩვენ ამ შეკითხვებზე გაგეცით პასუხი და სხვას ვერაფერს დავამატებთ.