სამი პროდუქტი, რომელიც ნაწლავური ფლორისთვის სასარგებლოა
ზემოქმედებით არ იშლება, რის შედეგადაც აღწევს მსხვილ ნაწლავამდე პრაქტიკულად მოუნელებელი სახით. ამილოზას უჯრედისის ანალოგიური თვისებები აქვს, უზრუნველყოფს ნაწლავის ნორმალურ მუშაობას და იქ არსებული სასარგებლო ბაქტერიების კვებას.
ნატურალური მაწონი - მიირთვით ყოველდღე. ის აწესრიგებს ნაწლავის მიკროფლორას. თუმცა, საუბარია „ცოცხალ“ პროდუქტზე ან თერმოსტატინებზე. ჩვეულებრივ, გაყიდვაში არსებული პროდუქტი შენახვის დიდი ვადით, ამ მიზნისთვის სასარგებლო არაა.
მჟავე კომბოსტო - С ვიტამინის და ათეულობით აუცილებელი მიკროელემენტის წყაროა. იგი ბუნებრივი დუღილის პროდუქტია და დადებითად მოქმედებს კუჭნაწლავის ტრაქტის მიკროფლორაზე, რითაც უნარჩუნებს მას სიჯანსაღეს.
ლალი ჩხიკვაძე