პროდუქტები, რომლებიც ყველაზე მეტად უყვარს ჩვენს თავის ტვინს - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

პროდუქტები, რომლებიც ყველაზე მეტად უყვარს ჩვენს თავის ტვინს

ხორბალი, ქატო

გაღვივებული ხორბალი და ხორბლის ქატო მდიდარია თუთიით. თუთია ძალიან მნიშვნელოვანი მიკროელემენტია. მას ანტიოქსიდანტური თვისებები აქვს. თუთიის მიღებით შეიძლება შევაფერხოთ ათეროსკლეროზი და გავააქტიუროთ თავის ტვინის მუშაობა.

გოგირდით მდიდარი პროდუქტები

გოგირდი აუცილებელია თავის ტვინის ჟანგბადით გაჯერებისთვის. გოგირდით მდიდარია ნუში, კომბოსტო, სტაფილო, კიტრი, ნიორი, ხურტკმელი, ლეღვი, მარწყვი, სალათის ფურცლები, ხახვი, კარტოფილი, ბოლოკი, კვერცხის გული, ღორის ხორცი.

თხილი და კაკალი

საიდუმლო არ არის, რომ თხილი და კაკალი E ვიტამინის წყაროა. ეს უკანასკნელი აუცილებელია თავის ტვინისთვის. ნიგვზის ზეთი ლიდერობს ზეთებს შორის ნაჯერი მჟავების ომეგა 3-ისა და ომეგა 6-ის შემცველობით, ამიტომ გონებრივი შესაძლებლობების მოსამატებელ ხალხურ რეცეპტებში ყოველთვის შედის. იქნებ ნიგვზის ლებანი შემთხვევით სულაც არ ჰგავს ასე ძლიერ თავის ტვინს.