ქვედა კიდურების კრუნჩხვები და ჭიანჭველების ცოცვის შეგრძნება - რეცეპტები ხალხური მედიცინიდან - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ქვედა კიდურების კრუნჩხვები და ჭიანჭველების ცოცვის შეგრძნება - რეცეპტები ხალხური მედიცინიდან

  • ნახევარ ჩაის კოვზ სუფრის მარილს დაასხით ნახევარი ჭიქა მდუღარე წყალი, კარგად გახსენით და დალიეთ - კრუნჩხვები იკლებს. აიღეთ 20 გრამი პროპოლისი, 2 სადილის კოვზი თაფლი, 1 სადილის კოვზი კარაქი და აურიეთ ერთმანეთში. მიიღებთ ფაფისებურ მასას, რომელიც უნდა წაისვათ ფეხის იმ კუნთებზე, რომლებიც ყველაზე ხშირად გეკრუნჩხებათ.

თუ კრუნჩხვების პარალელურად ჭიანჭველების ცოცვის შეგრძნებაც გიჩნდებათ, ეს იმის ნიშანია, რომ დარღვეული გაქვთ კიდურებში სისხლის მიმოქცევა და ექიმთან უნდა მიხვიდეთ, რადგან ეს ისეთი სერიოზული დაავადებების ნიშანია, როგორიც არის ქვედა კიდურების ვენათა ვარიკოზული გაგანიერება. კიდევ მინდა გასწავლოთ, როგორ ებრძოლოთ ფურუნკულებს.

  • აიღეთ 1 სადილის კოვზი მარილი, მომინანქრებულ ჭურჭელში ჩაასხით 200 მლ მდუღარე წყალი და ჩაყარეთ მარილი, შედგით სუსტ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ურიეთ ადუღებამდე, შემდეგ გადმოდგით და გააცივეთ.