როგორ მივიღოთ თაფლიანი წყალი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

როგორ მივიღოთ თაფლიანი წყალი

. თაფლიან წყალს აქვს დამამშვიდებელი, ანთების საწინააღმდეგო, იმუნიტეტის გამაძლიერებელი ეფექტი. თაფლიან წყალს შეგიძლიათ ლიმონის რამდენიმე წვეთიც დაამატოთ და ისე მიიღოთ უზმოზე. თაფლი უნდა იყოს ნატურალური. თაფლიან წყალს წინა საღამოთი დაააყენებენ ხოლმე.

გთავაზობთ რამდენიმე რეცეპტს:


თაფლიანი წყალი ხელს უწყობს საჭმლის მონელების პროცესს. ღვიძლისა და სანაღვლე გზების დაავადების შემთხვევაში მიიღება თაფლის ხსნარი (1 სუფრის კოვზი 1 ჭიქა გადადუღებულ თბილ წყალში) 2-3-ჯერ დღეში. უკეთესია ვაშლის წვენში გახსნილი თაფლის მიღება. კუჭის წვენის დაბალი მჟავიანობის შემთხვევაში თაფლი მიიღება უშუალოდ ჭამის წინ, განზავებულ გადადუღებულ ცივ წყალში (1 სუფრის კოვზი თაფლი 1 ჭიქა წყალში).


მაღალი მჟავიანობის შემთხვევაში თაფლი მიიღება ჭამამდე 1,5-2 საათით ადრე ან ჭამის შემდეგ 3 საათის შემდეგ, ოღონდ თაფლი უნდა გაიხსნას აუცილებლად თბილ წყალში.

იხილეთ აგრეთვე სტატია "როგორ ამოვიცნოთ ნამდვილი თაფლი"