როგორია სანიმუშო მენიუ - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

როგორია სანიმუშო მენიუ

საუზმე:

• 1 თეფში ბრინჯის ფაფა დამზადებული დაბალცხიმიან (0.5%) რძეზე (1/2ერთ.);

• 1 ნაჭერი პური ;

• 1 ნაჭერი ყველი ;

• ჩაი ან ყავა.

სადილი:

• 1 დესერტის თეფში ბოსტნეულის სალათა მზესუმზირის ზეთით ;

• 1 დესერტის თეფში ბარდის სუფი;

• 1 ნაჭერი უცხიმო ხორცი;

• 1/2 დესერტის თეფში წიწიბურას ფაფა ;

• 2 ნაჭერი პური ;

• 1 ჭიქა წვენი.

ვახშამი:

• 1 ნაჭერი პური ;

• 1 დესერტის თეფში ბოსტნეულის სუფი ზეითუნის ზეთითა და მოხარშული კარტოფილით ;

• 1 პორცია თევზი;

• ჩაი.

ძილის წინ:

• 1/2 ჭიქა კეფირი