ავოკადოს ჯანსაღი პაშტეტის რეცეპტი - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ავოკადოს ჯანსაღი პაშტეტის რეცეპტი

მის მოსამზადებლად აიღეთ ნახევარი ავოკადო, ორი კვერცხი, ექვსი სუფრის კოვზი ნატურალური იოგურტი, ორი კბილი ნიორი, ცოტა მწვანილი, მარილი და პილპილი.

დასაწყისისთვის კვერცხები კარგად მოხარშეთ, ცილა გამოაცალკევეთ გულისაგან და შემდეგ გახეხეთ ცილა. მწიფე ავოკადო გაყავით შუაზე, ამოიღეთ კურკა და ნაყოფის ნაწილი ჩანგლით ჩაჭყლიტეთ.

დაუმატეთ კვერცხის გული ავოკადოს რბილობში და ყველაფერი კარგად აურიეთ. შემდეგ დაამატეთ ცილა, იოგურტი, მარილი, პილპილი და წვრილად დაჭრილი ნიორი.

მწვანილიც წვრილად უნდა დავჭრათ და დავამატოთ კერძში, ყველაფერი კარგად ავურიოთ.

  • მიირთვით ავოკადო და კვერცხის პაშტეტი მთლიანი მარცვლეულის პურის ტოსტთან ერთად.