რომელი პროდუქტები ამცირებს მადას - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რომელი პროდუქტები ამცირებს მადას

  • ადამიანები, რომლებიც ყოველდღიურად ჭამენ კვერცხს, უკეთ აკონტროლებენ თავიანთ მადას და რეალურად ღებულობენ ნაკლებ კალორიებს, ვიდრე ადამიანები, რომლებიც არ ჭამენ კვერცხს.

  • მადის შესამცირებლად საკვებ რაციონში ჩართეთ ავოკადო, რომელიც შეიცავს ჯანსაღ ცხიმებს და საკვებ ბოჭკოებს, რომლებიც ხელს უწყობენ დანაყრებას.

  • გარდა ამისა, კარტოფილის ჭამა ხელს უწყობს მადის შემცირებას, კარტოფილი გვეხმარება კარგი დანაყრების შენარჩუნებაში, მასში შემავალი სახამებლის გამო. მაგრამ იმისთვის, რომ კარტოფილი დაგვეხმაროს შიმშილის სიტუაციების თავიდან აცილებაში, ის უნდა მიირთვათ ცივი.

  • რაციონში ჰუმუსის ჩართვა ხელს უწყობს მადის შემცირებას. ის შეიცავს ნელ ნახშირწყლებს, რომლებიც ასევე თანდათან იშლება ჩვენს ორგანიზმში, ამიტომ სისხლში გლუკოზის დონის მატება შეუფერხებლად ხდება, ამის გამო ნარჩუნდება დანაყრების ხანგრძლივი პერიოდი.