რატომ და როდის არის შვრიის ფაფა კარგი კუჭისთვის - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

რატომ და როდის არის შვრიის ფაფა კარგი კუჭისთვის

წვრილად დაღერღილი შვრიის ფანტელები ქერქის გარეშე ამოფენს კუჭის ლორწოვან გარსს. დღეს სუპერმარკეტში სასარგებლო მარცვლეულის ყიდვა, არც ისე ადვილია.

ფაქტია, რომ პრობლემური კუჭ-ნაწლავის ტრაქტი უვნებლად ინელებს მხოლოდ არა უხეშად დაღერღილ შვრიას. მაღაზიების თაროებზე არის ან სწრაფი მომზადების შვრიის პაკეტები გემოს გამაძლიერებლებით და არომატიზატორებით, ან ჰერკულესის ფანტელები, რომლებიც გამოირჩევიან იმით, რომ არ აქვს დანამატები, მაგრამ მსხვილადაა დაღერღილი.

სრულად დიეტურად ფაფა შეიძლება ჩაითვალოს მხოლოდ მაშინ, როდესაც შვრიის ფანტელები დაღერღილია წვრილად (მაგალითად, ყავის საფქვავში) და მოხარშულია ინსტრუქციის მიხედვით - 20 წუთის განმავლობაში.