ხუთი საკვები, რომელიც ხელს უწყობს მუცლის ცხიმის მოცილებას - მკურნალი.გე

ენციკლოპედიაგამომთვლელებიფიტნესიმერკის ცნობარიმთავარიკლინიკებიექიმებიჟურნალი მკურნალისიახლეებიქალიმამაკაციპედიატრიასტომატოლოგიაფიტოთერაპიაალერგოლოგიადიეტოლოგიანარკოლოგიაკანი, კუნთები, ძვლებიქირურგიაფსიქონევროლოგიაონკოლოგიაკოსმეტოლოგიადაავადებები, მკურნალობაპროფილაქტიკაექიმები ხუმრობენსხვადასხვაორსულობარჩევებიგინეკოლოგიაუროლოგიაანდროლოგიარჩევებიბავშვის კვებაფიზიკური განვითარებაბავშვთა ინფექციებიბავშვის აღზრდამკურნალობასამკურნალო წერილებიხალხური საშუალებებისამკურნალო მცენარეებიდერმატოლოგიარევმატოლოგიაორთოპედიატრავმატოლოგიაზოგადი ქირურგიაესთეტიკური ქირურგიაფსიქოლოგიანევროლოგიაფსიქიატრიაყელი, ყური, ცხვირითვალიკარდიოლოგიაკარდიოქირურგიაანგიოლოგიაჰემატოლოგიანეფროლოგიასექსოლოგიაპულმონოლოგიაფტიზიატრიაჰეპატოლოგიაგასტროენტეროლოგიაპროქტოლოგიაინფექციურინივთიერებათა ცვლაფიტნესი და სპორტიმასაჟიკურორტოლოგიასხეულის ჰიგიენაფარმაკოლოგიამედიცინის ისტორიაგენეტიკავეტერინარიამცენარეთა მოვლადიასახლისის კუთხემედიცინა და რელიგიარჩევებიეკოლოგიასოციალურიპარაზიტოლოგიაპლასტიკური ქირურგიარჩევები მშობლებსსინდრომიენდოკრინოლოგიასამედიცინო ტესტიტოქსიკოლოგიამკურნალობის მეთოდებიბავშვის ფსიქოლოგიაანესთეზიოლოგიაპირველი დახმარებადიაგნოსტიკაბალნეოლოგიააღდგენითი თერაპიასამედიცინო ენციკლოპედიასანდო რჩევები

ხუთი საკვები, რომელიც ხელს უწყობს მუცლის ცხიმის მოცილებას

"კვერცხი უმაღლესი ხარისხის ცილის ერთ-ერთი წყაროა", - განმარტა მიტრიმ. მან დაამატა, რომ რაციონში კვერცხის ჩართვა ხელს უწყობს ულუფფის შემცირებას და ნაკლები საკვებით დანაყრებას.

მიტრიმ ასევე გვირჩია ყურადღება მივაქციოთ ცხარე წიწაკას, რომელიც შეიცავს კაპსაიცინს, რომელსაც აქვს ცხიმების წვის თვისებები.

დიეტოლოგების სიაში შემდეგია ავოკადო. სპეციალისტმა მიუთითა კვლევა, რომლის მიხედვითაც ავოკადოს რეგულარული მოხმარება ხელს უწყობს ქალებში ვისცერული ცხიმის რაოდენობის შემცირებას.

გარდა ამისა, დიეტოლოგმა რეკომენდაცია გაუწია მათ, ვისაც წონაში დაკლება სურს, მიირთვან კომბოსტო და კეილი. „ისინი წარმოუდგენლად სასარგებლო, დაბალკალორიული და ნოყიერია, რაც აადვილებს წონის დაკლების დაბალკალორიული გეგმის შესრულებას“, - განმარტა მიტრიმ.

სპეციალისტთა სიაში ბოლო იყო კენკრა, კერძოდ, მარწყვი, მაყვალი და მოცვი. მისი თქმით, ისინი აჩქარებენ ცხიმების წვის პროცესს და ხელს უშლიან ჭარბი ცხიმის დეპონირებას.