რა კავშირია დეპრესიასა და რაციონში ხორცის არარსებობას შორის

ორჯერ უფრო ხშირად ვარდებიან დეპრესიაში.
კვლევის ავტორები მიუთითებენ, რომ ვეგეტარიანელები უფრო ხშირად არიან მიდრეკილები ამ დაავადებისაკენ, მიუხედავად ცხოვრების წესისა და სოციალურ-ეკონომიკური ფაქტორებისა.
მეცნიერები ითვალისწინებდნენ კვების სხვადასხვა ასპექტს. მათ შორის: კალორიების, ცილისა და მიკროელემენტების რაოდენობას.
/* (c)AdOcean 2003-2021, Advertline.https:mkurnali.ge.mkurnali zones.________ _____ */
ado.slave('adoceanadvertlinegelpmmhkfobb', {myMaster: 'gC_g7BxQlx9UWDeCK7yaEdkgIoxg2l6o6JUmNs2rvgn.i7' });
აღმოჩნდა, რომ მეტ-ნაკლებად მკვეთრად გამოხატული დეპრესია ვეგეტარიანელებში გამოწვეული იყო სწორედ უხორცო კვების რეჟიმით.
მკვლევარები აღნიშნავენ, რომ დეპრესია მათთან ყოველთვის არ აიხსნებოდა ორგანიზმში საკვები ნივთიერებების არარსებობით. მაგალითისთვის ის შეიძლება აღმოცენდეს სხვა ადამიანებთან კვების რეჟიმის გამო არსებული უთანხმების გამოც.
მეცნიერების თქმით, ადამიანებზე ასევე უარყოფითად მოქმედებეს ხორცის წარმოების მძიმე სურათები.