რომელი პროდუქტები ასტიმულირებს ტვინის მუშაობას
რაციონი მუდმივად უნდა გავამდიდროთ ომეგა-3 ცხიმოვანი მჟავებით საკვები პროდუქტების ან დანამატების გამოყენების საშუალებით.
ომეგა-3 ცხიმოვან მჟავებს პირველ რიგში შეიცავს თევზი. ტვინისთვის სასარგებლო სხვა ნივთიერებებს შეიცავს ხილი და ბოსტნეული.
ტვინის სტიმულაციაში გვეხმარება ასევე ყავა, ჩაი და შოკოლადი. ეს პროდუქტები სწრაფად გვაფხიზლებს, მაგრამ ამასთან ჩაი უსაფრთხოა, ხოლო ყავისა და შოკოლადის ჭარბად მიღება არაა რეკომენდებული.
დღეში 4 ფინჯანი ყავის მიღება უსაფრთხო ნორმად ითვლება. ჩაისთან დაკავშირებით ამგვარი შეზღუდვა არ არის. ის უნდა მივიღოთ იმდენი, რამდენიც გვესიამოვნება.